Vad betyder en Flooring Contractor göra?

August 11

Ett golv entreprenör är ett företag eller en person som installerar, reparerar och underhåller golvytor i bostäder och kommersiella byggnader. Dessa entreprenörer kan vara en enskild person eller ett stort företag med hundratals anställda. Varje golv entreprenör kan specialisera sig på en viss typ av golv täckmaterial, eller erbjuda tjänster som syftar till en mängd olika material. Andra kan fokusera på en liknande grupp av material, såsom vinyl och linoleum, eller löwed, laminat och andra träprodukter.

Golvbeläggningar många olika typer av material, inklusive lövträ, laminat, matta, kakel, sten och fjädrande produkter som vinyl eller linoleum. Villaägare och fastighetsförvaltare kan hyra en golventreprenören för att förbereda underlaget för att ta emot dessa golvbeläggningar, eller att Refinish och reparera befintliga golvytor. En golventreprenören kan även hyras för att återställa en historisk golvmaterial, speciellt lövträ eller vissa typer av kakel och sten. En av de vanligaste projekten för dessa entreprenörer är golvinstallation, vilket kan spara villaägare besväret att försöka installera golvbeläggningar själva.

På bostadsmarknaden, kommer husägare vanligtvis kontakta olika entreprenörer för att begära prissättningen för ett projekt. Entreprenören kan besöka hemmet innan en uppskattning, eller kanske helt enkelt ge prissättning baserad på husägare beskrivning av projektet. Efter husägare har samtyckt till ett visst pris, kommer entreprenören att ordna ett datum att komma och installera golv. Han kan också ge sanering och omhändertagande av befintliga golvprodukter.

På den kommersiella marknaden, kommer golventreprenören allmänhet en beräkning baserad på ritningar och andra skriftliga instruktioner. Den lägsta anbudet ofta tilldelas jobbet, och kommer normalt att ställas inför mycket strängare krav schemaläggning än de upplevs av bostads entreprenörer. Han måste vara villiga att samordna med andra hantverkare, och kan ges ett kontrakt för att utföra rutinunderhåll efter golv installationen är klar.

Om någon är intresserad av att bli en golventreprenör, bör han eller hon tar sig tid att utforska de olika material och produkter som för närvarande används i hans eller hennes område. Det är en bra idé att skaffa sig erfarenhet som installatör om möjligt, eller läsa på installationstekniker. Man bör överväga att ta klasser på ett community college eller yrkesskola för att lära mer om golv och byggbranschen. Det rekommenderas att söka jobb som biträdande installatör eller en golv distributionsbolag. Om någon har betydande erfarenhet av golvbeläggningar, kan han eller hon övervägde att starta ett företag installation golv för närboende eller företag.

  • För att bli en golventreprenör, är det en bra idé att skaffa sig erfarenhet som installatör.
  • En golventreprenör installerar, underhåller och reparerar golv i bostäder och företag.
  • Golvläggare installera mattor och andra golvbeläggningar.