Hur väljer jag det bästa Sko Stretching Spray?

August 2

Att hitta ett par skor kan ibland vara utmanande, och med tiden de kan bli tight om du havenâ € t slitna dem på ett tag, eller kan vara för hårt när de först köpte. Du kan använda sko stretching spray, som vanligtvis mjukar upp materialet och gör det möjligt att sträcka. Att välja rätt spray, är det i allmänhet inte svårt eftersom många butiker och återförsäljare online sälja den. Vissa sko sprayer är bättre för vissa material som läder; Många kan hittas enligt tillverkaren av skon, eller genom rykte tillverkaren eller återförsäljaren.

Många sko stretching sprayer är lämpade för läder, oavsett om det är verkligt eller syntetiskt, medan vissa är bättre lämpade för användning med mocka. Du behöver dock ofta vill överväga vilken typ av läder eller annat material som gör upp en sko när de köper en spray. Skoaffärer säljer ofta sprayer, så du kan be någon i en butik vilken typ av sprut fungerar bäst med den speciella skor du planerar att köpa. Vissa typer av sko sprej kan göras med en formel som är utformad för att mjuka upp och hjälpa sträcka styva material.

Också viktigt är vad som krävs tillsammans med skon stretching spray. Vissa sko sprayer komma med kit som innehåller funktioner som är avsedda för lämplig sträckning utan skador. Dessa produkter kan också ändra storlek på rätt områden så skon är bekvämt och förblir sträckt efter enheten tas bort. Målet är typiskt för permanent stretching skor, annars förfarandet kan behöva utföras igen.

Ibland vätskor som cologne eller alkohol är lämpade för mjukgörande sko material. Du kan stoppa skon eller bär den för att sträcka materialet, samtidigt frysa ofta gör stretching snabbare om föremål, såsom strumpor, är fyllda inuti. Hemlagad alternativ till sko stretching sprej fungerar ibland, men det generellt hjälper till att hitta rätt sko stretching sprayer baserat på vad du har och vad en expert säger är den bästa typen att använda.

När du köper en sko stretching sprej, hitta en ansedd återförsäljare kan göra stor skillnad. Fel sprayen kan faktiskt försvaga materialet istället för att mjuka upp den, och därmed förstör skon helt vilket kan göra det helt värdelös. En återförsäljare kan också förklara hur och var att tillämpa skon stretching sprayen så att det är mer praktiskt att få det till rätt storlek.

  • Tänk vilken typ av sko material inblandade när man köper en sko stretching spray.
  • Vissa cologne är lämpade för mjukgörande sko material.