Vad är det bästa sättet att få ett dansarens kropp?

November 1

Det finns många övningar för att få en mager, smal dansarens kropp som kan göras utan att behöva dansa i timmar varje dag. I själva verket, ett antal träningsprogram för närvarande ganska populär som kombinerar traditionella danssteg med sträckor från yoga och pilates, samt aerobics. I allmänhet är en dansare kropp slank och stark, med långa, magra muskler, utmärkt hållning, och höga nivåer av aerob uthållighet, så det kommer att ta uthållighet och hårt arbete för att komma dit.

Det bästa sättet att få ett dansarens kropp på egen hand är en kombination av en hälsosam kost, aerob träning, stretching och styrketräning. En hälsosam kost består av frukt, grönsaker, fullkorn och magert proteinkällor, samt en hel del vatten. Soda och sötsliskig, bör feta snacks undvikas så mycket som möjligt.

Aerob träning bör göras för 30 till 45 minuter per dag, i tre till fem dagar per vecka. Aerobic övningar inkluderar raska promenader, jogging, simning, cykling, eller till och med det mest uppenbara: dans! Förutom att öka uthållighet, är aerob träning en av de mest effektiva sätten att främja viktminskning.

För stretching del av en övning rutin, många människor tycker framgång med yoga och pilates. Dessa program sträcka ut musklerna, skapa långa, magra muskler som är starka utan att vara skrymmande. Styrketräning kan bestå av golvövningar, såsom crunches, knäböj, benlyft, vadpress, armhävningar och sido plankor, bara för att nämna några. Dessutom bör styrketräning bära viss styrketräning, vanligen i två till tre dagar i veckan. De nyckeln till att få ett dansarens kropp är att medvetet engagera hela kroppen i övningen så mycket som möjligt, för att stärka alla muskler i kroppen och förbättra hållning.

Ett annat alternativ är att ta en klass som fokuserar på att uppnå en dansare kropp. Dessa klasser kombinerar ofta traditionella danssteg, ofta från balett, med stretchövningar som liknar yoga och pilates. Klasser som dessa ofta undervisas av utbildade danslärare, som kommer att kunna ge detaljerade instruktioner, och hjälpa eleverna att undvika skador när dansar och stretching. Studenten arbetar ofta med en barre, som i en traditionell balettklass.

Tänk på att uppnå ett dansarens kropp kräver viloperioder samt. Kroppen behöver tid att återhämta sig, så det är viktigt att få tillräckligt med sömn på natten, och att aldrig utöva på muskler som är ansträngda eller skadade. Denna kombination av kost, aerob träning, stretching, och dans startar någon på en väg till ett dansarens kropp och en livstid av god hälsa.

  • Stretching är viktigt för att få en dansares kropp.
  • Styrketräning kan bestå av golvövningar, såsom benlyft.
  • Klasser kan hjälpa någon uppnå en kropp som en ballerina s.
  • Sällskapsdans är ett bra sätt att träna och ha kul.
  • Simning eller annan aerob träning bör göras tre till fem dagar i veckan för att hjälpa till att få en dansares kropp.
  • Jogging ger en aerob träning.
  • Dansare dricker vanligtvis flera glas vatten per dag för att hålla sig frisk och återfuktad.
  • Magövningar kan bygga muskler, men har inte mycket effekt på fetthalten.