Vad är Wall kassaskåp?

November 28

Wall kassaskåp är boxar som kan säkras mot intrång, inbäddat i en vägg för att dölja dem från casual upptäckt. Vägg kassaskåp anses av många vara säkrare än traditionella skåp eftersom de kräver en potentiell tjuv inte bara att bryta låset på den säkra, men också för att upptäcka platsen för säker i första hand.

Vägg kassaskåp görs vanligen från tjockt stål, även om vissa andra sorter finns. Vissa vägg kassaskåp, till exempel, är klädda med bly för att skydda mot strålning, eller med flamhämmande legeringar för att skydda säker i händelse av brand. De flesta vägg kassaskåp är utformade för att motstå inte bara stöld, men även damm, vatten, eld och skadliga gaser. För detta ändamål kan väggfasta kassaskåp förses med lufttäta förseglingar och andra åtgärder för att säkerställa att de stänger hermetiskt.

Betyg hittade på vägg kassaskåp för brand- och explosionsskydd bestäms av omfattande tester. För brandklass, är säker placeras inom en brand härjar vid 1700 ° F (925 ° C) med en värmesensor och pappersbitar inuti. Det lämnas vid denna temperatur under en hel timme, eller till och med upp till 1850 ° F (1010 ° C) i två timmar, beroende på märk söks. Under hela bläs, och under nedkylningsperiod, temperaturen inom det säkra får aldrig överstiga 350 ° F (175 ° C). Efter säkert har svalnat helt, är det öppnas och undersökas för att se till att det fortfarande fungerar tillfredsställande sätt och att innehållet i den säkra är i gott skick. För att testa för explosion, en säker sätts i en brand vid 2000 ° F (1095 ° C) och lämnades i en halvtimme. Om den inte exploderar under dessa förhållanden är det klassas som explosionssäkra.

Vägg kassaskåp kan använda ett antal olika låsmekanismer. Vissa vägg kassaskåp använder kombinationslås, som sträcker 3-9 siffror och erbjuda olika grader av säkerhet. Andra vägg kassaskåp kräver en nyckel eller ens två nycklar, en för en ytterdörr och en för en inre. Väggfasta kassaskåp med hög säkerhet kan använda en form av biometrisk säkerhet, kräver ett finger eller retinal scan att öppna, vanligen tillsammans med ett knappat-i kombination. Digitala kombinationslås är också allt populärare, och erbjuder ett enkelt sätt att ställa långa kombinationer mindre känsliga för brute-force brytning. Fortfarande andra vägg kassaskåp kan använda en tidsspärr, låsa endast vid vissa tider på dagen - till exempel under kontorstid.

Placeringen av vägg kassaskåp spelar en viktig roll i att bestämma deras säkerhet. Placeringen av en säker är dess första försvarslinjen, och ett antal innovativa strategier har utvecklats för att dölja väggfasta kassaskåp från casual inbrott. Den mest kända placeringen av väggfasta kassaskåp, tack i någon liten del till Hollywood skildringar, är naturligtvis bakom en målning. Andra metoder inkluderar drop-away portioner träpanel och falska gardiner. Vissa företag erbjuder även små väggfasta kassaskåp för förvaring värdefulla smycken och pengar, som ser identisk med en vanlig vägguttaget.

Vägg kassaskåp kan vara ett underbart sätt att lagra värdehandlingar, hårdvaluta och smycken. De kan vara ganska överkomligt, och deras användning både som en anti-inbrott enhet och som skydd vid brand gör dem oumbärliga för många människor.

  • En liten vägg säker kan göras för att se ut som ett eluttag.
  • Vägg kassaskåp används för att lagra värdefulla föremål.