Hur kan jag Upprätthålla en Waterbed?

July 23

Att ta väl hand om en vattensäng är lite annorlunda från att upprätthålla andra typer av sängar. Det finns faktiskt flera enkla steg att följa för att upprätthålla en vattensäng effektivt. Här är lite information om vattensäng underhåll som bör rutinmässigt för att få ut det mesta av varje vattensäng.

En av de grundläggande steg som används för att upprätthålla en vattensäng under en lång tidsperiod är att se till att vatten apparaten används inuti blåsan. Den balsam hjälper till att förhindra uppbyggnad av mögel och alger på det inre av blåsan. Dessutom hjälper balsam för att hålla vattnet från början att avge en svag doft. Många tillverkare av vattensängar rekommendera att lägga balsam minst en gång var sjätte månad.

Tillsammans med periodisk konditionering av vattnet, det är också en bra idé att spola ut blåsan en gång per år, och absolut minst en gång varje par år. Detta kan åstadkommas med hjälp av ett avlopp & fyllning kit. Ta bort den gamla vattnet och spola sängen med varmt tvålvatten också hjälper till att avlägsna partiklar som så småningom skulle kunna försvaga blåsan. När det inre av blåsan spolas, enkel påfyllning med rent vatten och tillsätt en liten mängd balsam.

Medan blåsan är tömd, gör det till en vana att kontrollera hårdvaran på sängramen. Detta är en aspekt som många människor förbise när de upprätthåller en vattensäng. Se till att skruvarna är säker, att alla hängslen och fästen fortfarande är ordentligt justerade, och att ramen är ljudet. Se till att korrigera eventuella problem innan du fyller blåsan.

Dessutom är det viktigt att kontrollera värmaren som en del av den vanliga rutin att upprätthålla en vattensäng. I de flesta fall är värmeelementet fann under urinblåsan, så den perfekta tiden att kontrollera status är efter tömning sängen och innan påfyllning blåsan. Leta efter tecken på klumpar på värmeaggregatet, samt några tecken på sveda märken. Om det inte verkar finnas något problem med värmaren, inte ihop sängen. Ersätt värmaren först.

En del av rutinen för att korrekt upprätthålla en vattensäng bör inkludera regelbundna inspektioner av det yttre av blåsan. Var uppmärksam på alla områden som kan visas för att visa tecken på slitage. Användningen av en vattensäng patch kommer vanligtvis att ta hand om alla små frågor. Medan anvisningar för tillämpning vattensäng patchar variera något, de flesta av dem är mycket enkla att applicera och kräver inte mycket tid för att skapa en tät försegling.

  • Alger, som kan bygga upp på insidan av en vattensäng om ett balsam inte används.