Hur kan jag Reflower En Julstjärna?

June 13

Att arbeta för att reflower en julstjärna tar tid och ansträngning, men du kanske ser belöningar i sina vackra december blommar. Om din nya yearâ € s upplösning är att få mer än ett år av anläggningen, du i huvudsak måste replikera växthus villkor för att träffa framgång. Om du har ett växthus, du € re tur; om inte, kanske tur och hårt arbete hjälper dig att reflower en julstjärna. Du måste ge grundläggande växtvård, beskära vid rätt tidpunkt, temperaturkontroll och exponering för ljus, och gödsla.

Du måste hålla anläggningen friska under semesterperioden om du planerar att reflowering det. Om du har tillåtit din julstjärna torka ut, är det osannolikt att du kommer att kunna återställa den för nästa år. Därför vara säker på att du vattna plantan, och håll den borta från direkta värmekällor som spisar eller värmefläktar.

Omkring två månader in på det nya året, kommer julstjärnan naturligt börjar blekna. Håll växten inomhus, men låt det få lite sol genom att placera den nära ett fönster med direkt ljusexponering. Detta är den första direkta steget, bortsett från växtvård som hjälper dig reflower en julstjärna.

Mitten av april är det dags trim om du vill reflower en julstjärna. Om detta är det första året som du har ägt julstjärnan, men du vill beskära alla stjälkar till ca 6 inches (15,24 cm) ovanför smutsnivå. Beskärning är viktigt eftersom det stimulerar ny tillväxt.

Du kommer att vara otroligt lyckligt lottad om du reflower en julstjärna som ISNA € t ordentligt befruktade. Vissa plantskolor rekommenderar gödsling med kväve, kalium och fosfor var tredje gång du vattna plantan. Vissa människor kan komma undan med två fertilizations veckan. Befruktning ska börja i maj.

Maj eller juni är också ett bra tillfälle att överväga omplanteringen julstjärnan. Ta försiktigt bort växten ur krukan och inspektera rötterna. Om anläggningen är rootbound, kommer du att märka ett stort antal rötter som verkar utgöra merparten av botten av smuts.

Detta tyder definitivt att du ska plantera plantan. Du kanske vill använda planteringsjord, och välj en kruka minst ett par inches (5,08 cm) större. När du har repotted, bör anläggningen definitivt befruktas varannan gång du vatten. Om vädret är måttlig, kan du placera anläggningen utanför i en partiell skugga miljö. Temperaturen på natten bör inte vara mindre än 55 F (12,77 C) på natten.

När hunden dagar av sommar tillvägagångssätt, kan du snabbt förlora chansen att reflower en julstjärna om anläggningen inte förs tillbaka in. Det tenderar att klara sig bra i direkt solljus inomhus. Anläggningen kommer förhoppningsvis har börjat blad på denna punkt, och några trädgårdsmästare rekommenderar en andra beskärning vid denna tid, vilket innebär att ungefär fyra blad per stjälk.

Det svåra kommer härnäst. Från mitten av september till slutet av november, ska anläggningen utsättas för direkt solljus under dagtid. Därefter bör anläggningen flyttas till totalt mörker fram till omkring 08:00 varje morgon. Ens ett spår mängd ljus kan förstöra chansen att reflower en julstjärna, så det här programmet måste följas strikt.

Du bör börja se några färgade blad från mitten till slutet av november. Detta är en chans att skrika hooray och avbryta dag / natt rutin. Du bör nu kunna placera julstjärnan i direkt ljus och snart se vackra blommor att belöna ditt hårda arbete.

  • Omplanteringen en julstjärna görs bäst i maj eller juni.
  • Direkt solljus är viktigt för reflowering en julstjärna.