Hur man sparar på telefonräkningar

April 22

Att hålla kontakten via telefon är ett dyrt, så att skära ned på den månatliga telefonräkning är en välkommen lättnad för många pocketböcker, spara pengar när du behöver.

  • Se till du € re inte betala för extra tjänster som du aldrig använder eller donâ € t behov. Om du har en telefonsvarare, förmodligen don du € t behöver röstmeddelande från telefonbolaget.

    Om du har röstbrevlåda men ingen telefonsvarare, överväga att köpa en. Att äga en egen maskin är billigare över tid än att betala månadsavgifter för röstbrevlåda.
  • Tänk dig en per-samtal plan. Kontrollera för att se om ditt telefonbolag erbjuder en fast avgift eller en uppmätt serviceplan som kan spara pengar baserat på hur ofta du ringer eller på de tider och dagar du brukar använda telefonen.
  • Använd en mobiltelefon för fjärrsamtal. De flesta planerna tar ut en fast avgift ett visst antal minuter som du kan använda för både lokala och rikssamtal.
  • Om du använder din fasta telefon för fjärrsamtal, göra dem på kvällarna och på helgerna. Skattesatserna är oftast lägre. Om du gör en hel del fjärrsamtal, hitta en samtalsplan som passar mängden samtal du ringer.
  • Titta in Internet telefon tjänster som erbjuder gratis eller sänkta planer. Till exempel, om du (och personen du vill ringa) har webbkameror, kan du använda Skype för att ringa gratis videosamtal som helst i världen.
  • Undersök paketerbjudanden. Att få telefon, Internet och TV-tjänst från en leverantör kan ofta spara pengar.
  • Skicka ett e-postmeddelande (ITA € s gratis) eller återupptäcka glädjen av brevskrivning. Skicka kort och brev via US Postal Service doesnâ € t har kosta mycket mer än priset på en förstklassig stämpel om du tittar på för specialerbjudanden på brevpapper medan du € re shopping.