Vad är postorder?

April 24

Postorder är den term som används när du köper varor via andra än fysiskt inköp och plocka upp dem i en butik medel. Varorna levereras vanligtvis via en posttjänst. Denna stil av verksamhet täcker en stor mångfald av varor och tjänster.

Postordertjänsten blev en mycket populär form av beställning och ta emot gods från 1970-talet och framåt. Postorderkataloger var i överflöd och du kan köpa nästan vad som helst som du önskar från dem. Katalogerna skulle beståndet varje objekt kan du för hem och trädgård. Du kan köpa kläder, tvättmaskiner, gräsklippare och leksaker utan att behöva lämna bekvämligheten av ditt eget hem.

De postorderkataloger existerar än idag och har tusentals objekt som du kan välja mellan. Betalning sker vanligtvis genom kreditkort, check eller på kredit, som sprider kostnaden över en fast flexibel sikt. När du har skrivit eller ringt din order allt du behöver göra är att vänta på att komma fram med posten. De flesta shoppingtjänster använder sina egna budbilar eller en posttjänst.

Idag postorder tjänsten är enorm och så är de varor som kan beställas. Med Internet och olika online betalningsalternativ, har det aldrig varit enklare att handla hemifrån. Du kan köpa mat från stormarknader över Internet och betala för dem online. Du kan studera för din högskoleexamen via postorder. Du kan även, om du känner för det, hitta en brud.

En stor mängd människor också köra sin egen postorder tjänsten. Tusentals människor runt om i världen att köpa och sälja varor över Internet med webbplatser som Ebay och Amazon. För människor i avlägsna delar av världen, kan det vara det enda sättet att ta emot vissa varor som inte finns i deras område.

En av postorder största fördelar för säljaren är marknadsföring möjlighet det innebär. När du köper varor för kontanter personligen i en butik, affären slutar oftast där. När du köper det här sättet och betala med check eller kreditkort säljaren vinner några betydande information om dig. De har nu ditt namn, och e-postadress, kreditkortsuppgifter och köpvanor.

Denna information kan användas av företag för ytterligare marknadsförings kampanjer och erbjudanden till dig. Du kan när du köpt dig själv att få oönskade cirkulär eller skräppost. Detta beror på att vissa företag som säljer dina personuppgifter till andra företag som vill marknadsföra sina produkter till dig.

Som med de flesta företag, det finns fördelar och nackdelar med postorder. Proffsen är användarvänlighet, inget behov av att lämna hemmet och varor kan vara billigare. Nackdelarna är att du kan få vänta på dina varor och din information kan säljas till andra företag. Att köpa varor såsom kläder och möbler är svårt om de inte kan ses och kände personligen. En endimensionell fotografi inte alltid representerar en produkt mycket väl.

  • Många kör sitt eget postorder tjänsten med webbplatser som Ebay.
  • Män som väljer ett postorder bruden plockar vanligtvis en kvinna som är betydligt yngre.
  • Postorder brudar vanligtvis kommer från Ryssland, Filippinerna, och Ukraina.