Designa din egen skåp

March 17

Har du någonsin haft en dröm om att ha en egen anpassad garderob? Istället för att titta på dessa underbara hem förbättring TV-program där de alltid unveiling nya och intressanta anpassade garderober, varför inte designa din egen? Tro det eller ej, kanske du redan känner till grunderna för att utforma egna garderober genom att ha sett dessa visar. Här är några enkla riktlinjer som du kan använda när man utformar anpassade garderober för ditt hem. Det är snabbt, enkelt och lätt nog att vem som helst kan göra det. Här är hur.

  • Design. Det finns alla typer av möjliga designs som en anpassad garderob system. När du tittar på att göra dina egna garderob systemet, måste du fråga dig själv i princip vad du vill? Vill du ha något som du kan gå in? Eller något som gör en mindre garderob mer organiserat? Hursomhelst, ska du sitta ner och faktiskt skissa på en grov planlösning för ditt nya garderob systemet. Det behöver inte nödvändigtvis vara exakt skalenliga. Du bör göra anteckningar om hur stor varje post kommer att bli så att senare du vet vad du behöver köpa.
  • Lagring. Medan rita din plan, kom ihåg att det primära syftet med en garderob är förvaring. I din design måste du ha i åtanke att det finns några nödvändiga grunderna som bör ingå. Du behöver ett område för skor och stövlar, kanske en plats för stora hängande objekt som klänningar och kappor, och ett annat område för mindre hängande föremål såsom skjortor och byxor. Hur mycket utrymme kommer du avsätta för varje? Slutligen, kom ihåg att du kanske vill ägna en del av din garderob för allmän lagringsutrymme också.
  • Material. Vilka material föreställer du din garderob görs från? Vad många kanske inte inser är att ofta den slutliga kostnaden för din garderob kommer att stiga i direkt proportion till det material du använder. Till exempel en trä laminat garderob kan lätt kosta dig runt $ 3600. Ofta äkta trä kommer att kosta dig dramatiskt mer.
  • Vem ska göra det. När du utformar din egen garderob ihåg vem som faktiskt vara att bygga det. Även om det kan vara trevligt att tro att du kan göra din egen snickeri, denna typ av arbete är ofta svårare än man kan tro. Det är oftast bäst att anlita någon att göra jobbet åt dig. Men om du kommer att göra din egen konstruktion försöka hålla designen ganska enkelt så att det är enklare att installera.
  • Kostnad. Som du designar din egen garderob, hålla en löpande sammanställning av vad den slutliga kostnaden kommer att bli. Det är lättast att göra detta genom att ha en kopia av de mätningar som du gjort, och hitta kostnaden för de olika materialen på din lokala hem förbättring butik. Kom ihåg att det är fullt möjligt att lägga till $ 2000 till din slutliga kostnad om du har hyrt någon annan att göra jobbet åt dig.