Droid Bionic: Ladda upp en video till YouTube

May 14

Det bästa sättet att dela en video från din Droid Bionic är att ladda upp den på YouTube. Som Google kontoinnehavare, har du också en YouTube-konto. Du kan använda YouTube-appen på Droid Bionic tillsammans med ditt konto för att ladda upp din phoneâ € s video till Internet, där alla kan se dem och göra oförskämda kommentarer på dem. Herea € s hur:

 1. Aktivera Wi-Fi-anslutning för din Droid Bionic.

  Det bästa sättet att ladda upp en video är att sätta på din phoneâ € s Wi-Fi-anslutning. Itâ € s ungefär lika snabbt som 4G LTE-anslutning, men ådrar inga avgifter för dataanvändning.
 2. Från Apps menyn, välj programmet Galleri.
 3. Visa videon som du vill ladda upp.

  Eller helt enkelt ha videon visas på skärmen.
 4. Tryck på knappen Dela och välj YouTube från menyn.
 5. Skriv Videoa € s titel.
 6. Tryck på More Details knappen.
 7. Du kan ange en beskrivning, ange om att offentliggöra eller videon privata, lägg till tags, eller ändra andra inställningar.
 8. Tryck på knappen Överför.

  Du återgår till galleriet som video laddas upp. Det fortsätter att ladda upp, även om telefonen blir uttråkad och somnar.

Om du vill visa din video, öppnar YouTube-appen i App menyn, tryck på Meny mjukknappen, och välj kommandot My Channel. Om det behövs, väljer ditt Google-konto från popuplistan. Din video ska visas i Uploads listan.

Du kan dela din video genom att skicka sin YouTube webbsida länk till dina kompisar. Jag erkänner att använda en dator för denna operation är lättare än att använda telefonen: Logga in på YouTube på en dator för att visa din video. Använd knappen Dela som visas nära videon att dela den via e-post eller Facebook eller andra metoder.

Du € re varnade om du försöker ladda upp en video på YouTube via 4G LTE-nät. Meddelandet frågar om du vill bli tillfrågad varje gång du laddar upp en stor mängd data med digitala mobilnätet. Mitt råd: Använd Wi-Fi istället.