Vilka är de olika homeopatiska Bältros behandlingar?

June 7

Bältros, även känd som herpes zoster, är en smittsam sjukdom som ofta drabbar äldre människor eller människor som har försvagat eller nedsatt immunförsvar. Over-the-counter läkemedel och även en del receptbelagda läkemedel kan vara ineffektivt för behandling bältros och lindra smärtan. Bältros drabbade kan vända sig till homeopati eller naturläkemedel för bältros för att lindra en del av smärtan och andra symptom i samband med sjukdomen. Homeopatiska bältros behandlingar inkluderar akupunktur, örter, örter i tablettform, teer och krämer gjorda av cayenne och paprika.

Uppkallad för dess grova, skalas utseende på huden, bältros inträffar när vilande varicella zoster-virus - det virus som orsakar vattkoppor - reaktiverar i patientens nervsystem. Bältros kan vara mycket smärtsamt och orsakar nervsmärta och oozing blåsor på huden. Känsliga kärvar bildar sårskorpor på huden. Svåra bältros kan drabba ögat eller örat organ och orsaka blindhet eller dövhet. Även med lindriga fall av bältros, kan en patient utvecklar svår kronisk nervsmärta som moderna mediciner inte kan lindra.

De relativt ofarliga effekter av homeopatiska bältros åtgärder är därför många patienter att vända sig till huskurer för att behandla sjukdomen utan att uppleva de skadliga biverkningar av syntetiska eller kemiska receptbelagda läkemedel. Många homeopatiska bältros behandlingar erbjuder endast begränsad lättnad, och vissa åtgärder kan vara mer effektiva på vissa patienter än på andra. Akupunktur är en mycket vanlig homeopatiska bältros behandling. Med ursprung i Kina, är akupunktur en gammal metod för att sätta in tips av nålar under ytan av huden på strategiska områden i kroppen. Akupunktur erbjuder ofta bara korttids lättnad och ibland administreras tillsammans med spinal manipulation och röd paprika extrakt grädde.

Krämer som härrör från röda paprikor är en av de mer effektiva homeopatiska behandlingar för bältros drabbade. Röd paprika innehåller den kemiska capsaicin, som är ansvarig för att producera kryddig värme. Capsaicin-innehållande krämer och salvor gnuggas på huden kan ge viss lättnad från nervsmärta.

Blåsorna och fläckar som visas på huden kan bli tröstad av Arsenicum album härrör från metall arsenik. Brokiris från iris anläggningen och Rhus toxicodendron från Poison Ivy anläggningen finns i tablettform. Kinesiska naturliga huskurer inkluderar San sheng yin, ett te skapas från ginseng och ingefära för neuralgi. Johannesört och lavendel te eller kompresser kan lugna nervsystemet. Den ranunculus glödlampa från blomman med samma namn är en mycket vanlig homeopatiska bältros behandling för att lindra svår smärta, sveda och stora kluster av blåsor.

  • Ginseng och ingefära te är en kinesisk hem botemedel mot bältros.
  • Bältros förekommer ofta hos personer med försvagat immunsystem.
  • Krämer med capsaicin, en kemikalie som ger röda paprikor deras värme, kan hjälpa till att lindra smärtan av bältros.