Vad ska jag göra på min semester till norra Kalifornien?

September 30

Norra Kalifornien har en förlägenhet av rikedomar. Med Napa Valley, Sonoma Valley, Redwood Forest, och underbara kuperad San Francisco, kan det vara svårt att veta var man ska börja när man planerar en semester till regionen. Om du är intresserad av en underbar urban upplevelse i en stad som har varit ett resmål för många konstnärer av alla genrer, kanske du vill ta en resa till San Francisco under din resa till norra Kalifornien.

Om du vill se några av de mest massiva växter på planeten, så se till att gå till norra Kalifornien redwood skogen. Det har varit en hel del debatt under åren om att logga in på redwood skogen. I själva verket har vissa miljöaktivist demonstranter faktiskt bosatt sig i de grenar av dessa träd för att stoppa skogshuggare. När du ser de magiska träd, varav några är lika lång som skyskrapor, kan du förstå varför människor väljer att bygga små bostäder i sina grenar, och varför de är villiga att riskera sina liv.

Norra Kalifornien är ett Mecka för några vinkännare. Under de senaste åren har viner från Sonoma och Napa Valleys tagit emot stora världsomspännande beröm. Dessutom är vingårdar ofta expanderar med nya typer av druvor och viner. Ett av de bästa sätten att uppleva vin landet i norra Kalifornien är att anlita en guide. Guider i vin landet erbjuder transport mellan vingårdar och hotell. Inte bara kan dessa guider utbilda dig om vingårdar i området, men de kan också se till att du kommer hem säkert efter provtagning årgångarna.

Naturligtvis bra vin åtföljer bästa god mat. Beslutar mellan restauranger i Sonoma Valley och Napa Valley kan vara lika svårt som att välja mellan sina vingårdar. Många resor författare och matskribenter har utropat de restauranger i norra Kalifornien som rivaler för några av de bästa i Los Angeles, New York, och även Europa. Om du arbetar med en guide när du är i norra Kalifornien, se till att be om restaurang rekommendationer.

Ett av de bästa sätten att förlänga din resa till norra Kalifornien är att föra några av dina favorit upplevelser med dig hem. Du kan naturligtvis köpa några flaskor vin medan du turnerade vingårdar. Förutom bra restauranger, det finns också stora specialitet matbutiker i norra Kalifornien. Calistoga Roastery, Oakville Grocery, och Glen Ellen Olive Press är alla fantastiska platser att plocka upp några godsaker till upptrappade du till din nästa resa till regionen.

  • Många semesterfirare njuta besöka vingårdar i norra Kalifornien, och smaka på vinet.
  • Norra Kalifornien är hem för ett redwood skog.
  • San Francisco är en av de destinationer i norra Kalifornien.