Vad är Parasite Cleaning?

December 18

Parasit rengöring är processen att eliminera parasiter från kroppen. Det kan göras med konventionella läkemedel samt med naturläkemedel. Behandlingar och parasit renar är utformade för att döda och eliminera parasiter på vuxna och utvecklingsstadier. En effektiv behandling, eller parasit rengöra kommer också att fokusera på att förstöra de parasit äggen att påskynda reningsprocessen.

Under parasiten rengöringsprocessen är parasiterna antingen förgiftade eller tvingas att lämna kroppen via naturliga rengöringsmetoder. I allmänhet de lämnar kroppen via avföringen, men de kan också lämna genom hud utbrott. Krypande förnimmelser, trötthet och matsmältningsproblem är vanliga tecken på att parasiterna lämnar kroppen.

I alternativ medicin, är parasit rengöring gjort med naturläkemedel och parasit renar. Dessa renar är utformade för att rensa alla parasiter och ohälsosamma bakterier och gifter från kroppen för att förhindra en framtida angrepp. Ett kolon rengöra rekommenderas före en parasit rengöra, eftersom det öppnar dörren för parasiterna att lämna kroppen mer effektivt. Det rekommenderas också att påbörja parasit rengöra runt fullmåne. Detta är den tid i månaden när de parasiter tenderar att vara mest aktiva, och därmed de ansträngningar som renar kan vara mer effektiva.

De tre huvud örter som används i alternativ behandling inkluderar svart valnöt skrov, malört och kryddnejlika. De svarta valnöt skrov och malört är effektiva för att döda av parasiterna i alla skeden, och kryddnejlikor hjälper att döda parasit ägg innan de kläcks. Dessa örter är tillgängliga separat, liksom i parasit rensning kit för bekvämlighet. Denna typ av parasit rengöring kan ta allt från en till åtta veckor tills alla parasiter har lämnat kroppen. I vissa fall, beroende på vilken typ av parasit, kan det ta ännu längre tid.

Konventionell medicin erbjuder specifika läkemedel för olika typer av parasiter. Några av de parasit droger är ganska stark, och därför bör de endast tas under vård av en läkare. Beroende på vilken typ av parasiter är närvarande i kroppen, kan behandlingen administreras i en enda dos, eller så kan den tas i flera veckor tills parasiterna är borta. Dessa behandlingar är effektiva när det tas enligt ordination och i samband med en hälsosam kost.

En hälsosam kost för att hjälpa parasit rengöring består av massor av parasiter livsmedel, som omfattar kryddig livsmedel såsom varm paprika, vitlök och cayennepeppar. Mycket vätska är också viktigt att hjälpa till att spola parasiter från kroppen. Dessutom finns det vissa livsmedel som bör undvikas under parasit rengöring eftersom de möjligen kan mata parasiter. Alla typer av socker, inklusive raffinerade socker och sockerersättningsmedel, bör undvikas. Bröd och pasta, tillsammans med bearbetade livsmedel och ohälsosamma mättade fetter, kan också hindra parasiten rengöringsprocessen.

  • Färsk malda kryddnejlikor kan användas för att hjälpa till att eliminera parasiter.
  • En parasit ren bör göras runt fullmåne, när parasiter är som mest aktiva.