Sätt Pet Bilder i väskan vid resor

December 26

Om du har sett de Legally Blonde filmerna, då vet du exakt vad jag talar om när jag referera till Chihuahua att huvudpersonen radade runt i hennes jätte väska hela tiden. Nu tror jag att vi alla kan komma överens om att det inte är en mycket genomförbart eller realistiskt val av åtgärder, och jag tror att det kan rekommenderas att du inte kan ta den vägen. När du reser dock och inte kan eller inte vill ta ditt husdjur med dig, det är något annat du kan göra för att få dig att känna sig mer hemma

Du bör göra bilder på ditt husdjur med dig i din handväska eftersom det sättet kan du titta på dem när du vill. Du är inte alltid möjlighet att ta ditt husdjur med dig, speciellt om du flyger, och det kan vara ganska svårt för vissa människor. Lyckligtvis, är det med den teknik vi har idag är det inte svårt att ta en snabb bild och stoppa in den i din handväska eller plånbok för snabba kikar när du kan behöva det.

Dessutom kan ha sällskapsdjur bilder på sidan vara bra konversation förrätter. Att ha husdjur är något som många människor kan relatera till, och att kunna prata med människor kan ge dig ett utmärkt tillfälle att nätverka och göra roliga anslutningar. Bara genom att ta dina bilder en gång på planet, kan du hamna delta i en mycket intressant och dynamisk konversation hela började med det faktum att du har och älskar dina djur!

En annan stor anledning till att bära foton av dina husdjur med dig när du reser är om ditt husdjur försvinner eller blir stulen. Detta kan låta som en paranoid tillvägagångssätt, men om du någonsin i en situation där du behöver en snabb bild av ditt husdjur, kommer du aldrig vara ledsen om du bara har en på handen. Genom att hålla ett foto eller två i din handväska eller plånbok, du är redan på en stor väg mot förbereds för ditt husdjur.

Att ha bilder på ditt husdjur kan verkligen åstadkomma en handfull mål: du kan trösta dig själv när du saknar ditt husdjur, kan du få vänner genom att ha bra samtal med andra, och du kan starta sökningen tidigt om din hund försvinner eller stulen. Så jag tror att vi alla kan enas om att bära bilder med dig är en alla runt stora idé!