Vad är Söta Pickles?

October 30

Söta pickles är inlagd gurka gjorda med salt, socker, vinäger, och ett sortiment av betnings kryddor. Tekniskt sett kan alla typer av grönsaker skall betas med denna kryddblandning, men konventionen att hänvisa till inlagd gurka som "pickles" kommer att leda de flesta konsumenter att associera gurkor med söta pickles. Söta pickles är lätt tillgängliga i livsmedelsbutiker i hela, skivade, tärnade och spjutformer, och de är också relativt lätt att göra hemma, förutsatt att du har konserv erfarenhet.

Söta pickles skiljer sig från kosher eller dill pickles eftersom den primära smaken är sötman, snarare än en skarp smak som orsakas genom betning i salt. Vissa konsumenter föredrar smak av söta pickles, medan andra finner dem alltför kladdiga. Relish vanligen gjord av söta pickles, och de har också ofta visas som en garnering för hamburgare och stekt mat, eftersom sötman interagerar med den salta smaken av maten.

När väl gjort, söta pickles är skarpa och krispigt, precis som sina mer sura motsvarigheter. Vissa konsumenter föredrar en mjukare ättikslag textur och kommer att suga deras söta pickles i upprepade byten av varmt vatten innan konservering ge pickles en sörjig textur. Andra pickle på en dag, och tillsätt alun till betningsblandningen så att pickles förblir skarpa. I båda fallen är det viktigt att göra pickles i skinande rena konservburkar för att undvika uppkomsten av röta och mögel.

Som med sura pickles, kan söta pickles göras i en mängd olika sätt. Ändra betnings kryddor är det vanligaste sättet att justera smaken, men vissa kockar lägger även ingredienser som andra grönsaker, särskilt vitlök och söt lök. De flesta livsmedelsbutiker bär en rad tårta och söta pickles med ett sortiment av ytterligare ingredienser. Variationer med ytterligare grönsaker som morötter och blomkål kan vara svårare att hitta, förutom vid specialitet butik som bär ett varierade av inlagda grönsaker.

Gurkor, pickles gjorda från Cucumis Anguria anläggningen, görs ofta sött. Denna gurka är relaterad till gurkorna främst används för betning, Cucumis sativus, som ibland felaktigt som gurkor när de betade i unga år. Såsom kan ses, är en liten gurka faktiskt en helt separata arter, och på grund av tendensen av gurkor för att vara något bitter, är de ofta används för att göra söta pickles. Söta pickles gjorda med gurkor är särskilt populära i Storbritannien.

  • Vitlök används ibland för att smaksätta pickles.
  • Söta inlagd gurka.
  • Söta pickles kan skivas för smörgåsar.
  • Betning gurkor.
  • Betning gurkor växer på vinstockar. Den betning blandningen är det som gör dem dill eller sött.