Hur man identifierar din målgrupp för Crowdfund Investera Möjligheter

March 30

Vid upprättandet en crowdfund investera företag, måste du få specifik om din målgrupp. Definiera vilka dina kunder kommer att vara kritisk. Har du någonsin hört uttrycket "Det är omöjligt att koka havet"? Det är en stor metafor för varför hitta och fokusera på din målgrupp är viktigt.

När du startar ett företag, till tillgängliga medel användas för att marknadsföra ditt företag att driva försäljningen är begränsade (alltid, oavsett hur mycket du höjer genom crowdfund investera eller på annat sätt). Du har aldrig en oändlig pool av dollar. Därför kan du inte marknadsföra ditt företag för varje person allt.

Säg att du har $ 75.000 för marknadsföring din nya ekologiska gård till ditt samhälle. Hur kommer du att spendera den? Du kan spendera hela din budget på hagelgevär stil direktreklam till alla i staten eller staden du befinner dig i. . . och troligt att du inte kommer att hitta din marknad och din verksamhet kommer att misslyckas.

  • Bestäm vars smärta du kan lindra. Människan köpa saker antingen stoppa smärta de upplever nu eller för att minska risken för smärta de kommer att uppleva i framtiden. Tänk på det en stund för att se om det ringer sant i ditt eget liv. Du kan svepa massor av andra anledningar runt ett beslut att köpa en produkt eller tjänst, men om du verkligen gräva, handlar det om att stoppa nuvarande eller framtida smärta.

    Varför tror du köpa mat? För att stoppa nuvarande eller framtida hungerkänslor (eller tristess eller stress). Köpa en bil, köpa en flygbiljett kontra en tågbiljett, inköp kläder, kommer att få se en film, besöka läkare, köpa ekologiskt kontra konventionella livsmedel. . . allt kommer tillbaka till att stoppa smärtan.

    Din målgrupp är den potentiella kunden som har störst behov av din produkt - den person vars smärta du har störst chans att lätta. Den personen (ofta kallad en marknadsförings persona) är mest sannolikt att spendera pengar direkt för att få vad du erbjuder.

  • Låt dina kärnkunder sprida ordet. Människor är flockdjur. Dina passionerade kärnkunder kommer att marknadsföra dig och bygga upp din verksamhet. Har du någonsin använt en online översyn webbplats, liksom Yelp? Dessa områden är ett verktyg som kärnkunder (eller belackare) använder för att sprida ordet. Du kan förvandla din målgrupp kunder till dina största marknadsföringstillgångar genom att leverera exakt vad de behöver och förväntar sig.

När du vet vem din målgrupp är, kan du analysera hur stor den marknaden är. Finns det tillräckligt många restauranger och mammor fokuserat på ekologisk mat i din valda geografi för att bygga upp en lönsam verksamhet? Hur många kunder som köper hur mycket per vecka (eller månad eller år) behöver du? Dessa siffror är avgörande för dina finansiella behov, inklusive hur mycket du behöver i crowdfund investeringar.