Vad ska jag förvänta mig av ett hem Mold Inspektion?

February 28

Ett hem mögel inspektion kan utföras antingen med en gör-det-själv-kit, eller genom en professionell service.

Om du är en gör-det-självare, börja med en visuell kontroll för både mögel och fukt runt fönster, handfat och vattenledningar. Du kan även köpa en billig fuktstift mätare på ett hem förbättring butik för att kontrollera fukt. Dessutom kan du även kunna upptäcka mögel på andra sätt; Du kan till exempel upptäcka en lukt som kommer från dina ventiler eller ledningar. Kanaler som innehåller mögel kan vara särskilt farligt, eftersom de lätt kan spridas mögel i hela huset.

En standard pre-köpt hem inspektion kommer inte alltid avslöjar mögelproblem. Många fastighetsmäklare rekommendera en separat form inspektion innan du köper ett hem. Fastighetsrätt varierar från land till land, men inte alla stater kräver en säljare att lämna ut mögelproblem. Även många husägare försäkringar erbjuder endast mycket begränsad täckning för mögelskador.

En professionell inspektion är inte dyrt, och ger dig tillgång till en mycket mer grundlig inspektion som du inte skulle kunna åta dig själv. En professionell inspektör kommer att använda en värmekamera för att upptäcka fukt som du inte skulle kunna se. Den professionella hem mögel inspektion kommer också att innehålla en grundlig läcksökning och fuktanalys, luftkvalitet analys, relativ fuktighet testning och utvärdering dränering. Vissa yrkesmän använder också en fiberoptisk kamera för att inspektera väggen hålrum.

Det är vanligt att hitta en lite mögel i badrummet på kakel, och detta kan lätt upptäckas och hållas i schack genom att helt enkelt rengöring med blekmedel och vatten blandning. Mer förankrade mögel infektioner kan kräva användning av en EPA-registrerade fungicid. Förutom att städa men du måste också vidta åtgärder för att se till att formen inte åter uppstå, genom att ta bort källan till fukt som har gjort det möjligt att växa. Mögel kan komma tillbaka om det finns fortsatta problem vatten såsom ytterväggar läckor, brutna vattenledningar eller stormskador. Mögel kan också uppstå om vatten kommer in i genom stiftelsen eller betonggolv, eller om en del av huset har konstant hög luftfuktighet. Mögel kan också skriva in i de organ husdjur, eller ens om det bottnar i människors skor. Den asiatiska anpassade för att ta bort skor innan ett hem är faktiskt väldigt användbar för att förhindra inträngning av mögel och andra oönskade element.

Närvaron av mögel i ett hem kan vara mycket farlig. Det kan leda till andningsproblem och andra hälsofrågor, förutom att äventyra integriteten i hemmets väggar och fundament. Testning är inte dyrt, och kan bidra till att förebygga allvarliga problem och betydande kostnader senare.

  • En certifierad besiktningsman kan fastställa den exakta typ av mögel närvarande vid en bostad.
  • Inspektörerna ska alltid bära en ansiktsmask i områden där misstänkta formen.
  • En blekmedel och vatten lösning är ett hem åtgärda används för att bli av en mild mögel problem.