Easy Online Survey Genvägar

March 2

Utveckla online-undersökningar kan vara tidskrävande när du först komma igång. Kolla in dessa online enkät genvägar som kommer att sätta dig på snabbspår till framgång.

  • Enkätmallar: De flesta leverantörer erbjuder enkätmallbibliotek pre-designade mallar för din undersökning, oavsett om Ita € SA kundnöjdhetsundersökning, marknadsundersökning eller någon annan undersökning typ. Detta är ett snabbt alternativ till att skapa egna mallar.
  • Fråga biblioteket: De flesta leverantörer har en fråga bibliotek som ger dig möjlighet att skapa ett bibliotek med frågor du kan återanvända om och om igen så att du donâ € t måste återskapa dem varje gång du startar en ny undersökning.
  • Börja med dina egna mallar: Många enkätverktyg kan du använda en befintlig enkät som mall. Använd en grundläggande undersökning för att starta, sedan kopiera den och anpassa för varje projekt.
  • Importera från ett Word eller textdokument: Skriv din undersökning i Microsoft Word eller en textfil och sedan importera enkäten i din online enkätverktyg (om det stöds).