Vad bör jag veta om mina barn som reser ensamma?

March 4

För barn, kan resa bli en lång och tråkig erfarenhet. Denna tristess är ofta bara ökat för barn som står inför upplevelsen av solo resande. Säkerhet blir också en större oro för barn som reser ensamma. Även om vi kanske inte vill skicka våra barn ut ensam, är det ibland oundvikligt; och när så är fallet, bör några tips anses göra upplevelsen så hanterbar, roligt och säkert som möjligt.

Till att börja med bör childrenâ € s resväskor bära bagage taggar. Varje väska att ditt barn bär ska ha hans eller hennes namn, adress och telefonnummer samt en destinationsadress och telefonnummer. Du måste också se till barn som reser ensamma bära bagage som är kompatibel med flygregler. Tänk på att även om de är barn, är de fortfarande omfattas av samma reseregler som vuxna är föremål för.

Instruera dina barn, särskilt unga sådana, för att spänna fast sig i höftbälten, om de planerar att resa med flygplan. Även om det sannolikt kommer att bli en flygvärdinna som tilldelats hålla ett extra öga på ditt barn, är det viktigt att ha dem fokuserade på denna nödvändighet liksom. Du bör också förse ditt barn med nödvändiga pappersarbetet som biljetter, pass, och även immuniseringspapper. Packning några mellanmål i deras handbagage kan bevisa kloka bör de blir hungriga. Du kanske också vill ge dina barn en del tuggummi eller godis att tugga eller suga på att lindra lufttrycket de kan uppleva under start och landning.

Det är också en bra idé att packa några leksaker och böcker när man har barn som reser ensamma. Om de blir uttråkade under färd, kan de alltid leka med sina leksaker, färg en målarbok, eller läsa en bok. Packning sin favorit komfort objekt, som en filt eller uppstoppade djur eller docka kan bidra till att ge dem en känsla av trygghet när de kan kännas lite överväldigad från det liv och rörelse av resa.

Undvik att skicka dina barn ut för att resa ensam när de är sjuka. Om detta är oundvikligt, se till att packa lämpliga mediciner och tillräckligt med förnödenheter som vävnader. Om möjligt, kan ge dem en mobiltelefon för nödsituationer bevisar ganska bra.

Slutligen, eftersom du inte kommer att vara där för att coacha dem på vägen, bör du vara säker på att diskutera lämpligt beteende med dina barn innan du skickar dem. Lämpligt beteende både när det gäller att vara respektfull och vara säker kommer att visa sig fördelaktigt. Andra saker du kan göra om du har barn som reser ensamma är begära lämplig sittplatser på en flygning, granska airlineâ € s politik, vidta extra försiktighetsåtgärder för anslutningsflyg, och spendera extra tid på flygplatsen för att garantera en säker avgång.

  • Se till att ditt barn har alla nödvändiga dokument, speciellt flygbiljetter.
  • Flygvärdinnor ibland tilldelats vaka över ett barn som reser ensamma.
  • Tuggummi eller hårda karameller kan bidra till att minska örontryck under start och landning.
  • Ett barn som reser ensamma kan ha nytta av att ta en mobiltelefon.