Hur väljer jag det bästa ersättningen Remote?

February 21

Säkra den bästa ersättningen fjärrkontroll för dina elektroniska apparater är en process som kräver lite tid och ansträngning. För att hitta fjärrkontrollen som styr alla dina enheter, kräver lite underhåll, och komma med en anständig prislapp, kan du behöva göra några jämförelser shopping. Lyckligtvis finns det flera sätt att utföra denna uppgift.

En av de första metoder för att tänka på är att kontakta tillverkaren av dina elektroniska enheter. Förutsatt garantin täcker en ersättare fjärrkontroll, kanske du inte behöver göra någon jämförelse shopping alls. Men eftersom många människor inte köper tv-apparater, ljudanläggningar och dvd-spelare från samma tillverkare, är det tveksamt om man kan säkra en universell fjärrkontroll genom att kontakta tillverkaren. I bästa fall kan du få några rekommendationer för universalfjärrkontroller som är konfigurerade för att arbeta med dina enheter.

En annan strategi är att göra en online-sökning. Det finns många återförsäljare som säljer ersättnings fjärrkontroller via Internet. En fördel med detta tillvägagångssätt är att du kan begränsa din sökning genom att använda namnen på de företag som tillverkade dina elektroniska apparater, och ange hur många enheter du vill styra med en enda universalfjärrkontroll. Om du bara behöver en tv-fjärrkontrollen, kommer det att finnas gott om alternativ. Även om du vill ha en ersättare fjärrkontroll som styr din TV, DVD-spelare, och musikanläggning, 鈥 du 檒 l fortfarande hitta ett antal fjärrkontroller att välja mellan.

Don 鈥 檛 förbise auktionssajter som du söker efter en ersättare fjärrkontroll. Idag, många säljare köpa saker i bulk från återförsäljare som går i konkurs, och erbjuder sina produkter till rabatterade priser. Du kan ofta bjuda på en ersättare fjärrkontroll för en bråkdel av detaljhandeln kostnad, och ändå få en kvalitetsprodukt som omfattas av en tillverkargaranti.

Om inget dyker upp på nätet, prova dina lokala elektronikbutiker och rabatt återförsäljare. Se till att läsa på förpackningen noga för att bekräfta att fjärr du funderar kommer att arbeta med alla enheter du har i åtanke. Också betala nära uppmärksamhet till programmeringsinstruktioner. Medan många ersättnings fjärrkontroller kan programmeras med lite problem, behöver vissa kräver flera steg för att ställa in varje enskild enhet. Satsa på en som erbjuder en enkel lösning, snarare än en fjärrkontroll som kräver flera steg för att låsa in varje enhet.

I samtliga fall överväga kostnaden för ersättnings fjärrkontrollen som du väljer. Vissa är mycket billigt i pris, men fungerar lika bra som andra modeller som bär en större prislapp. Tänk på att ett högre pris är inte nödvändigtvis en garanti för högsta kvalitet. Gå med ett namn märke du känner och litar på, så länge priset är inom din budget. Fjärrkontrollen kommer att pågå längre och du 鈥 檒 l vara lyckligare med ditt köp på lång sikt.

  • Universal fjärrkontroller är allmänt tillgängliga och kan ersätta en fabrik fjärrkontroll.