Vad är Vatten Aerobics skor?

August 2

Vatten aerobics skor är skor som bärs under vatten aerobics klasser för att ge dragkraft. Även om det är i allmänhet inte ett krav att bära vatten aerobics skor under en vatten aerobics klass, kan de vara till nytta, och många människor väljer att använda dem. Skorna är utformade för att vara vattentätt, naturligtvis, och torka snabbt när de är ur vattnet. De har i allmänhet remmar eller elastiska snören, och är utformade för att vara lätt gled av och på.

Vatten aerobics klasser omfattar i allmänhet rör sig om i poolen, vilket kan vara hala. Även stående i en plats och gör aerobics aktiviteter kan orsaka fötterna att glida, och vatten aerobics skor kan förhindra detta. Dessutom har många vatten aerobics klasser involverar aqua jogging, vilket är en korsning mellan simning och jogging där man försöker röra sig snabbt över poolen använder liknande rörelser som om man är jogging.

Vatten aerobics skor är särskilt fördelaktigt för denna aqua jogging ändamål. De tillåter bäraren att bättre grepp i botten av poolen, vilket kan öka hastigheten. Den ökade hastigheten möjliggör mer aerob nytta av övningen. Annan aqua jogger utrustningen ingår en vatten aerobics bälte, vilket gör bäraren något mer flytande i poolen, vilket gör det lite lättare att komma över poolen, samt säkrare. En vattenaerobics bältet inte tänkt att fungera som en flytväst, dock, och bör inte användas som sådana.

Vatten aerobics skor är i sig stark, vilket innebär att de kommer att flyta till toppen av poolen om de glider av under användning. De är inte avsedda att användas som en flytredskap, dock, och kommer inte att göra bäraren mer flytande än vanligt. Vatten aerobics skor kan också användas i annan verksamhet i eller runt vattnet där dragkraft är viktigt, till exempel på en båt eller kajak.

Vatten aerobics skor finns i olika storlekar och utföranden för män, kvinnor och barn; de finns i många olika färger och stilar. Vissa människor också gillar att bära dessa skor när hon gick runt poolen för att förhindra eventuell att smittas av en fot svamp som ofta finns på våningarna i omklädningsrum och pool områden i fitness center. Även om vatten aerobics skor inte är slitna i poolen, är det en bra idé att åtminstone slitage flip flops, och inte gå barfota när man går runt poolen eller omklädningsrummet.

  • Vatten aerobics är en övning som utförs i en pool.
  • Vatten aerobics skor kan skydda mot mul svamp från omklädningsrum golv.