Hur att rulla och Cut Pasta Dough

August 16

När du gör färsk pasta deg, måste du rulla ut den och skär den i pastaform. Du har några alternativ när det kommer till hur du rullar och klippa din pastadeg:

  • En kavel: Traditionellt skulle italienska kockar använder en kavel eller ens en vinflaska. Dock är degen tuff och motstår dina bästa ansträngningar. I slutändan, rullade pasta med en kavel är vanligtvis alltför tjock.
  • En manuell pasta maskin: Denna maskin rullar pastan till jämn tjocklek, och du kan få arken pasta ganska tunn. Denna maskin skär också pasta. De flesta modeller kan skära pastan i fettuccine eller spagetti.

    En manuell pasta maskin producerar två former - fettuccine eller spagetti. Du kan dock ta de långa ark deg att maskinen rullar och skär dem själv för att göra andra former.
  • Elektriska extrudrar: I grund och botten, dessa maskiner är en matberedare och pasta maskin i ett. Du sätter ingredienserna i maskinen och sedan trycka på en knapp för att knåda och sedan pressa en mängd olika former.

    Tyvärr har de flesta elektriska pasta maskiner inte fungerar så bra.

När du klipper ut pastaform, måste du vara noga med att hålla de enskilda delarna separerade. Du kan hålla färsk pasta på rena kökshanddukar i rumstemperatur i flera timmar innan tillagning.