Vad är några Låg Carb Alkohol alternativ?

April 5

Under senare år har att räkna kolhydrater varit en populär typ av diet och kan säkert hjälpa dem med diabetes att hålla sina blodsockernivåer ner. Många gör det felaktiga antagandet att det inte finns många låga Carb alkoholhaltiga drycker tillgängliga. Allt med måtta kan vara till nytta och även vara låg carb nog för att undvika att förstöra en carb räkna diet.

Den mest lowcarb alkohol skulle komma från sprit. Produktionen och destillering av sådana drycker som whisky och vodka producerar inte några kolhydrater, vilket gör det till det bästa valet.

Andra alternativ är lättöl, som alltid har varit ganska låg i kolhydrater och jämförelsen mellan varumärkena i fråga om kolhydrater per flaska är för minimal att märka, även om det ibland visas på flaskans etikett.

Eftersom alkohol i sig är inte en kolhydrat, många kunde tänka lowcarb alkohol en lätt sak att komma med, men processen för att producera alkohol eller andra ingredienser i den färdiga produkten kan lägga kolhydrater till förbrukningsprodukten. Alkoholen i öl framställs genom jäsning av naturliga sockerarter som finns i mältat korn. De sockerarter från malten förvandlas till alkohol av jästen tillsätts till öl, säden används i bryggprocessen innehåller kolhydrater och socker i säden skapar alkohol och kolsyra som finns i öl. Lättöl innehåller färre kolhydrater och mindre alkohol än vanlig öl och har alltid innehöll mindre av varje, vilket gör det till ett rimligt val för att konsumera låg carb alkohol.

Destillerade sprit som rom och vodka har noll kolhydrater eftersom alkoholen produceras under destillation är etylalkohol, som är en nolla Carb vätska. Detta skulle göra raka destillerade produkter ett utmärkt val för låg carb alkohol, men att lägga aromer och andra ingredienser till en blandad drink kan skjuta kolhydrater genom taket.

Det bästa valet för låg carb alkohol är att konsumera med måtta. Att göra detta gör att du kan njuta av drycker och räkna kolhydrater i processen. Medan lättöl och destillerat sprit är de lägsta per portion på kolhydrater, konsumerade mängden och eventuella tillägg som används i dessa drycker gång i händerna på konsumenterna kan driva dem ut ur den låga Carb alkohol kategori.

  • Det bästa alternativet i lowcarb alkohol bara konsumera med måtta.
  • Sprit som whisky och vodka är två av de bästa låg carb alternativ när det kommer till alkohol.
  • I allmänhet undvika sötsliskig, hög-carb cocktails som bara innehåller alkohol och juice.
  • Vodka är en bra lowcarb alternativ.