Demontering ring runt kragen

April 4

För alla som har att tvätta och slitage klänning skjortor, en av de största problem måste ta bort ringen runt kragen. Medan många människor tror att detta är något som är mer en önskedröm än en verklighet, är motsatsen faktiskt sant. Demontering ring runt kragen är förvånansvärt lätt. Här är några av de bästa möjliga metoder som du kan använda för att inte bara ta bort ringen runt kragen, utan att också förhindra det från att hända i framtiden.

  • Blöt med schampo. En förvånansvärt effektiv metod för att avlägsna ring runt kragen är att tillämpa lite schampo till fläcken innan du placerar den i korgen. Låt schampot sitta tills tvätt dag, och sedan tvätta som vanligt. Detta fungerar bra eftersom schampo är utformat för att rengöra håret från samma sak som orsakar ring runt kragen.
  • Smord Lighte. Greased Lighte är en av dessa förvånansvärt effektiva rengöringsmedel som du snubblar över varje gång på ett tag. Spraya renare på fläcken, och låt det sitta i några minuter för att arbeta, och tvätta som vanligt. Produkten innehåller inga blekmedel så det är ganska säkert att använda på nästan alla typer av tyger, och det bästa sättet att få ut det mesta av denna produkt är att spraya skjortan precis innan du placerar den i korgen. För uppsättning av fläckar kan du behöva ansöka och tvätta två eller tre gånger innan fläcken är helt bort.
  • Oxy-Clean. Oxy-Clean är en av de stora rengöringsmedel som är tillgängliga på marknaden. Denna fantastiska renare fungerar bra i alla typer av vatten, så du behöver inte oroa dig för om du har hårt eller mjukt vatten. Allt du behöver göra är att helt enkelt spraya en gång längs fläcken och låt det dra i tre minuter. Därefter börjar tvätt som vanligt men se till att du har en blöt cykel till. Efter tvätt, inspektera skjortan att se till att du har tagit bort allt. Om det fortfarande finns någon fläck kvar, upprepa hela processen igen.
  • Ta fler duschar. Om du funderar på att förhindra ring runt kragen, är då det bästa sättet att göra detta genom att använda fler duschar. Det är ofta de naturliga oljor som våra kroppar producerar som orsakar ring runt kragen. För att minska mängden naturlig olja som finns på din hud, ta två duschar per dag, som är säker på att du använder en mjuk risig eller loufa att skrubba halsen.