Vad är Heart Kosttillskott?

April 26

Hjärta tillskott är piller eller vätskor som enligt uppgift skyddar patienter i hjärt-kärlsjukdom. De som har högt kolesterol och löper risk att drabbas av en hjärtattack kan ta dessa tillskott förutom att göra livsstilsförändringar. Hjärta tillskott kanske inte fungerar för alla, så det är bäst att söka en läkares konsultation innan du tar dem varje dag. Några av de vanligaste inkluderar omega-3 oljor, niacin, och röd jäst ris, samt B-vitaminer och coenzym Q10.

Vissa oljor som fisk, alger, och linfrön enligt uppgift lägre kolesterol och förbättra hjärthälsa. Dessa hjärt kosttillskott innehåller omega-3-fettsyror, som är kända för att minska inflammation i kroppen, och i sin tur minskar risken för hjärtsjukdomar. Oljebaserade omega-3-tillskott hjärt har också varit känt för att minska triglycerider. Enligt WebMD, studier konstatera att patienter som tar kosttillskott fiskolja eller äta fet fisk som lax och makrill minska risken för hjärtinfarkt, bröstsmärtor, och även plötslig död av hjärtproblem. Experter från Män Hälsa och med 2011 rekommenderar att minst 1000 mg (eller 1 gram) av en omega-3 tillskott varje dag, eller äta minst två portioner fisk per vecka.

Niacin fungerar också som en hjärt-hälsosam, kolesterolsänkande tillägg. Även kallad nikotinsyra eller vitamin B3, niacin ger fördelen av att höja HDL-nivåer, eller "goda" kolesterolet, samt sänka LDL, eller "onda" kolesterolet. För att skörda frukterna från niacin, från och med 2011, läkare rekommenderar att ta 500 mg (0,5 g) till 2.000 mg (2 g), men dosnivåer kan variera beroende på patientens tolerans för tillägget. Vanliga biverkningar som förknippas med niacin är diarré och värmevallningar, eller en plötslig känsla av värme och svettning i ansiktet.

En annan typ av hjärt komplettera, röd jäst ris, kommer från ris som jäst med röd jäst kallas Monascus purpureus. Forskning konstaterar att röd jäst ris sänker det dåliga LDL-kolesterol, rensa alla plack i artärerna, hjälpa blodflödet i hela kroppen, och förhindra hjärtattacker. Patienter bör inte ta mer än 2400 mg (2,4 g) av röd jäst ris dagligen, enligt WebMD med 2011. Allt över 2.400 mg kan orsaka leverskador.

Vissa hjärt kosttillskott förbättrar funktioner som är kopplade till det kardiovaskulära systemet. Folsyra, samt vitamin B6 och B12, bidra till att upprätthålla sunda röda blodkroppar och nerver. Även forskningen inte har bekräftats, B-vitaminer och folsyra enligt uppgift lägre homocysteinblodnivåer, vilket är en aminosyra i samband med stroke, hjärtinfarkt och blodpropp vid förhöjda. Patienter bör arbeta med sin läkare för att bestämma lämplig dos eftersom individuella resultat kan variera.

Coenzym Q10 eller Q10, har också rekommenderas som ett hjärta tillägg som förbättrar kardiovaskulär hälsa. Patienter kan ta Q10 med statiner för att sänka det onda kolesterolet och enligt Män Hälsa och med 2011, detta hjärta tillägg enligt uppgift förbättrar muskelfunktion i hjärtat liksom hela kroppen. Andra potentiella fördelarna med Q10 inkluderar minska bröstsmärtor och kontrollera högt blodtryck. Patienter kan ta 100 mg (0,1 g) till 200 mg (0,2 g) av detta tillägg för att se förbättring.

  • Olika hjärttillskott.
  • Ett mänskligt hjärta.
  • Niacin och andra B-vitaminer kan bidra till att förbättra funktionen hos hjärtat.
  • Innan hjärt kosttillskott, dess viktigt konsultera en läkare.
  • Linfröolja innehåller omega-3-fettsyror, som kan minska risken för hjärtsjukdomar.