Vad är ett Avfallshantering Fläns?

April 30

En avyttring fläns är en anordning som används för att avbryta en sopor under ett handfat. Agera som både bortskaffande montera och diskhon sjön, är en avyttring fläns en kritisk komponent i ett läckagefritt handfat. Vanligen hålls på plats av flera flänsbultarna, är det viktigt att varje bult dras åt jämnt för att undvika varp och läckor. Rörmokare spackel används vanligen mellan diskbänken och flänsen förfogande för att hjälpa försegla öppningen mot läckage.

Den typiska bortskaffande fläns installeras som en enhet som består av den övre och nedre flänsen samt flänsringen och monteringsbultarna. Avyttringen kommer att producera enorma vibrationer och vridmoment samtidigt som du slår på och drift, så installationen är mycket viktigt och alla instruktioner bör följas till punkt och pricka. Trial montering av flänsen omhändertagande rekommenderas att vara säker på att ingen överraskningar konflikt med en korrekt installation av avfallsbehållaren. Eftersom de flesta av installationen sker under enheten, är en hjälpare rekommenderas för alla fläns relaterade reparationer. Det är också en klok idé att torka diskbänken och diskbänken avlopp området noggrant innan du börjar installera en ny fläns enhet.

En bit av rörmokare kitt eller motsvarande är formad kring dräneringshålet i botten av diskhon. Detta görs på insidan av diskbänken, inte under eller botten av vasken. Den kitt bör vara tillräckligt dimensionerad för att tillåta överskotts kitt som skall pressas ut ur både toppen och botten av diskbänken, effektivt tätar flänsen när den trycks ned i avtappningshålet. Det är viktigt att flänsen omhändertagande inte flyttas när den sitter i kitt eller allvarliga läckor kan uppstå. Den återstående del av installationen av flänsen utföres underifrån flänsen och sink.

För att avsluta flänsen installationen är packningen placeras över botten på flänsen och trycks upp mot sink botten. En klämma används vanligen för att hålla packningen på plats. Flänsen bottom placeras upp mot diskbänken och åt med fästbultar. Varje bult måste dras åt lika för att undvika läckor, skador på flänsen och skada på sink. Installationen av flänsen förfogande är klar när den nedre flänsen ringen dras åt på plats. Vissa tillverkare rekommenderar att låta flänsen sitta över natten innan slutföra installationen förfogande.

  • Avfallshantering flänsar avbryta sopor avyttringar enligt sänkor.