Hur väljer jag det bästa Antik säng ram?

October 4

Den första och viktigaste steget i att välja en antik sängram är att avgöra om det är en sann antik. Detta kan vara svårt, särskilt för ett otränat öga, så det är bäst att göra en del efterforskningar för att ta reda på vad man ska leta efter. Du kan begränsa din sökning, liksom din forskning, genom att räkna ut vilken typ av antika sängram du vill. De kan vara tillverkade av en mängd olika material, även om de vanligaste materialen är hårda träslag, smide, och mässing. Försök att lära sig några av de kontrollampa egenskaperna för varje material samt åldrande egenskaperna för varje material.

Det är också en bra idé att söka upp en ansedd antikhandlare när vi letar efter en antik sängram. Detta är fördelaktigt eftersom antikhandlare kommer att ha fler anslutningar i antika världen än du kommer, vilket innebär att han eller hon är mer sannolikt att kunna spåra upp en antik sängram som passar dina behov. Dessutom kommer han eller hon att kunna erbjuda dig ett rättvist pris på enheten, men du kommer fortfarande att behöva göra en del efterforskningar för att ta reda på vad de gemensamma värderingar sådana sängramar kommer att bli.

Om du väljer att leta efter en antik sängram på egen hand utan hjälp av en återförsäljare, måste du vara beredd att inte bara känna igen en sann antik och känna marknadsvärdet, men också för att bedöma en särskild antik för potentiella renovering behov och kostnader. Vissa träramar får göras från barrved såsom tall, som tenderar att förvränga, spricka, split, eller ruttna med tiden. Järn kan rosta om de lämnas untended, så du måste kunna känna igen en sådan skada och har en uppfattning om hur mycket det kommer att kosta dig att göra nödvändiga reparationer innan antika sängram är användbart.

Som fallet är med andra typer av sängramar, måste du bestämma lämplig storlek för ditt sovrum. Många antika sängramar kan vara ganska stora, så det är en bra idé att mäta ditt sovrum noga för att säkerställa de enheter du funderar passar bekvämt i utrymmet. Tänk också på hur du kommer att transportera ramen in i sovrummet. Många antika ramar kan vara exceptionellt skrymmande och tunga, så det kan inte vara lätt att transportera den antika ramen i ett sovrum utan att skada enheten eller väggarna i hemmet.