Vad är en Demi behå?

March 2

En demi bh, även känd som en halv kopp behå, är en kvinnoplagg som täcker mellan en halv och en tredjedel av hela bröstet. Termen "demi" begränsar inte material eller utformning av bh bortsett från detta krav, så kvinnor kan hitta en bh i denna stil som passar deras storlek och personlighet. Denna typ av behå är en av de mest populära bh stilar på grund av dess förmåga att tillhandahålla både stöd och blygsam sexuella lockelse.

Drygt hälften behå, trots att de har mindre täckning i koppen, är fortfarande kunna forma och lyfta brösten. Förmågan hos bh att både skapa och visa upp en liten klyvning gör dem idealiska för kvinnor som är lite mer petite upp topp eller som är runt det normala "C" kupstorlek. Exakt hur mycket klyvning behån skapar beror på faktorer såsom huruvida bh har underwires eller extra stoppning för en push-up effekt, men någon anständig bh, bland annat en demi, ska placera bröstvårtorna på den perfekta mittpunkten mellan armbågen och axeln . Det bör inte åka upp på ryggen, orsaka brösten att spilla ut ur koppen, gräva i axlarna eller sitta bort från bröstet i mitten gore mellan brösten.

Den halv kopp behå är inte det bästa valet för mycket stora överkropp kvinnor som behöver minimera deras bröst storlek för att se mer proportione eller passa in tätare kläder, eftersom en demi bh tenderar att öka snarare än döljer bröst. Denna typ av bh är inte heller idealiskt när en kvinna behöver lite mer bröst kontroll, såsom under träning. Därefter blir det lite svårare att hitta en demi bh som bröststorleken ökar, även om tillverkarna gör göra dem i större än genomsnittet modeller och för plus-sized kvinnor.

Den tydligaste fördelen med en demi bh är att plagget lämnar högst upp bröstet avslöjats. Från modesynpunkt, ger detta användaren att sätta på kläder som är något lägre skuren, vilket ger fler stil alternativ. Folk ser även exponeringen av en del av bröstet som ger precis rätt mängd sinnlighet och överklagande.

Det faktum att "demi" anger helt enkelt hur mycket bröst täckning bh cup ger innebär att demi behåar finns i många olika mönster, material och mönster. Till exempel kan en kvinna hitta en med en traditionell 90 graders eller leotard tillbaka, framknäpp, djurtryck eller vanlig vit, spets eller bomull, samt fast eller falsade cup. Den stora variationen som finns tillgänglig för denna typ av underkläder gör en demi bh som lämpar sig för kvinnor i alla personligheter och bröst former.

  • En demi-behå är användbart för lowsnittet skjortor.