Hur väljer jag det bästa Rump Steak Marinad?

March 5

För att välja den bästa gumpen stek marinad, måste du bestämma önskad effekt du vill från marinaden. Användningen av en marinad är normalt inte avsedd att möra en tuff styckningsdel, snarare marinaden är tänkt att ge smak till köttet. Den bästa gumpen stek marinad gör biffen uppfyller dina smak förväntningar och behaga dina smaklökar. Några av de bästa rump steak marinad recept använder kryddor som vitlök, chili och senap. Vätskor som används i de bästa marinader allt från rött vin och soja till Worcestershire sås.

När du har bestämt dig för att marinera din biff, kanske du vill överväga några av dina favorit salladsdressing. Om du gillar en kryddig dressing, kanske du gillar en kryddig gumpen biff marinad. Men om du föredrar en mer mild typ av salladsdressing, kan du vara bättre att välja en mild marinad för din biff. De flesta marinad recept kan ändras för att passa antingen kryddig eller milda smaker genom att helt enkelt lägga till eller eliminera en kryddig peppar. Marinaden är bäst när kvar att jobba på kött för minst två till tre timmar, och marine natten är att föredra för de flesta kött.

Ofta kommer den bästa gumpen stek marinad inte vara en komplex blandning av flera ingredienser. De mest flavorful marinad recept innehåller ofta bara tre eller fyra komponenter. Ju mer enkla och grundläggande gumpen biff marinad, desto mer effekt de enskilda smakerna kommer att ha på biff. Du kanske vill inkludera en syra, såsom ättika eller citrusjuice, i marinaden, eftersom detta är den komponent som stöd i tenderizing köttet. Du kanske också vill tränga igenom biff med spetsen på en vass kniv eller en gaffel för att låta marinaden sippra så djupt som möjligt i stek.

Vätskan för en gumpen biff marinad som ska tillagas på en het grill bör innehålla en oljebaserad komponent, som olivolja. Detta förhindrar att stek fastnar och kommer också stöd i skapandet av grillmärken på köttet. Om du försöker hitta en marinad som erbjuder full smak utan tillsatt natrium, skära ner på salt när du använder en sojasås baserad marinad. Den soja ger en salt smak som ofta kan vara överväldigande om salt tillsätts i smaksättning av stek.

  • Rött vin marinader hjälper möra gumpen biff.