Vad är en Closet Fläns Extension?

May 8

En garderob flänsförlängning är en enhet som används för att ta upp en garderob fläns anslutningspunkt när toaletten höjden ändras. När remodeling ett badrum, är golvet ofta höjs genom installation av ett nytt golv eller genom kakel över det gamla golvet. Detta skapar en situation där toaletten är för långt ovanför garderoben fläns vara ordentligt tätad mot flänsen. Det finns flera stilar av garderobs flänsutbredningarna, och försiktighet bör iakttas så att man inte köper en garderob flänsförlängning som är för lång och höjer toaletten så långt att det blir vingligt.

I vissa fall, kan en toalett bli för hög för att effektivt ansluta till garderoben fläns, som är anslutningen mellan toaletten och avloppsröret. Garderoben flänsen inte bara ansluter toaletten till avloppsröret, det ger också monteringsbultarna som håller fast toaletten till badrumsgolvet. Om toaletten höjs alltför långt bort från flänsen, till exempel när ett nytt golv är installerad eller det gamla golvet är kaklat över, måste en garderob flänsförlängning installeras för att höja den befintliga flänsen. Denna typ av förlängning oftast kan köpas som ett kit, med alla skruvar och tillhörande hårdvara som ingår i satsen.

Många garderob flänsförlängning kit innehåller flera tillägg som kan staplas för att skapa mer högväxt anknytningar. Med denna typ av kit, bör endast de tillägg som krävs för att höja flänsen tillräckligt hög för att nå toaletten användas. Medföljer de mindre dyra garderob flänsförlängning kit är stålbultar. Dessa bultar är ofta pläterad i krom. Dessa bultar bör aldrig användas i denna tillämpning, eftersom bultarna lätt kan rosta om de utsätts för fukt.

Mässing bultar bör användas när en garderob flänsförlängning installeras, på grund av de rostskyddande egenskaper hos mässingsskruvar. Detta kommer att göra vissa att garderoben bultarna inte rostar och bryta, vilket skulle göra det möjligt toaletten för att vingla. Detta kan också leda till läckage runt garderoben fläns och toaletten på grund av en trasig vax ring. Vissa installatörer placera en sträng silikon täta runt omkretsen av flänsen förlängning för att ge ytterligare skydd mot läckage som potentiellt kan skada trä och material under toaletten. Det är också viktigt för en ny vax ring som ska installeras när toaletten tas bort från garderoben flänsen.