Vad är en Beer Garden?

June 10

En öl trädgård är en uteplats där ölet serveras. Uteserveringar kan variera från anläggningar som uteslutande utomhus tillfälliga trädgårdar uppfördes för att tjäna deltagare i ett parti. Öl trädgård traditionen verkar ha uppstått i Bayern runt 1800-talet, och det har sedan dess spridit sig över hela världen, med sådana anläggningar är särskilt populär i områden med tempererat klimat där sitter utomhus med en öl är en trevlig upplevelse.

Klassiskt är en ölträdgård anlagd och har en trädgård-liknande känsla i fall där biergarten är inte en bokstavlig trädgård. Trädgården innehåller oftast träd och kan ha buskar och andra växter, tillsammans med sittplatser som bänkar, stolar och bord. Vissa uteserveringar har paraplyer för skugga, medan andra inte gör det, och de kan innehålla vatten funktioner eller viltreservat också. Stora trädgårdar har plats tusentals människor.

Ofta erbjuder en ölträdgård livsmedel samt öl. Maten kan variera från hela måltider till mer avslappnade snacks till tillgodoses mat, och i vissa regioner, är gästerna fortfarande uppmanas att ta med sig egen mat i ölträdgården för picknick. Dessa platser är oftast utformade för att användas av personer som planerar på någon förlängd fritid att koppla av med en öl och lite mat. Musik kan spelas för underhållning, och anspråksfulle kan också spela spel, sjunga, och delta i andra fritidsaktiviteter som kan uppmuntras eller underlättas av personalen.

Vissa krogar, restauranger och pubar har fäst uteserveringar, som kan variera från verkliga trädgårdar att förhärligas uteplatser. Dessa platser kan ha begränsad timmars drift, särskilt under vintern, och det är oftast möjligt att hyra dem oberoende av moder verksamheten, för människor som vill bedriva verksamhet i trädgården. Tillfälliga uteserveringar skapas också för festivaler, statliga mässor, fester och andra evenemang, tillåter människor att njuta av utomhus medan de dricker öl. Vissa uteserveringar är också historiska platser, erkända för sin innovativa design eller ålder.

Tillgång till uteserveringar är ofta begränsad till personer som uppnått laglig dricka ålder, eftersom det primära syftet med sådana anläggningar är tjänsten av alkohol. I en öl trädgård där mat serveras, kan minderåriga beskyddare tillåtas, även om besökare som är myndig kan identifieras med handleden band eller stämplas så att personalen inte tjänar minderåriga. Alkohol dryck alternativ är vanligtvis tillgängliga för mindre gäster.

  • Vissa krogar och restauranger har uteserveringar knutna till deras egenskaper.
  • Tillfälliga uteserveringar kan skapas för festivaler, statliga mässor och fester.
  • En stout, en brun ale och en ljus lager.
  • En ölträdgård erbjuder vanligtvis en mängd olika stilar av öl.