Varför Lägg ett Twittercounter Knapp till din webbplats

April 26

Om du är marknadsföring dina varor och tjänster på Twitter kan du lägga till ett Twittercounter knapp på din blogg eller hemsida. När besökare på din webbplats klickar på den, tas de till din Twittercounter hemsida. Genom att lägga till ett Twittercounter knapp, visa dig i din blogg (din centrala online-innehåll nav) hur många människor följer dig på Twitter.

Om några Twitter-användare som för närvarande inte efter att du besöker din blogg, tack vare knappen, de lär sig om ditt Twitter-konto och hur många andra människor följer det. För att lägga till ett Twittercounter knapp på din blogg eller hemsida, så här:

 1. Klicka på Knappar fliken Min högst upp på Twittercounter sidan.

  Knappen är placerad ovanför ditt Twittercounter statistik detaljer. När du klickar på knappen, en ny sida laddas, visar olika knappar och widgets som du kan bädda på din hemsida, blogg eller sociala nätverk profilsida (utanför Twitter).

  Varför Lägg ett Twittercounter Knapp till din webbplats

 2. Redigera Twitter användarnamn, textfärg och bakgrundsfärg på knappen.
 3. Klicka på den gröna Generera Preview & Code knappen.

  Den förhandsgranskning av knappen och källkoden visas på höger sida av skärmen.
 4. Kopiera skriptet eller kod, och post eller bädda in koden i din önskade sociala nätverk.

Twittercounter erbjuder massor av stora resurser för att spåra, uppdatering, och jämföra ditt Twitter-konto med den övergripande databasen. Det ger också sätt att få fler anhängare som använder verktyget på olika sätt.

 • Bli en skissanvändar: Twittercounter erbjuder en tjänst för att hjälpa till att marknadsföra ditt Twitter-konto till användarna av Twittercounter webbplatsen. Premien tjänst (eller annonsplacering) är ett bra sätt att få efterföljare. För olika prisstrukturer (månads- eller engångs konton), kan du få från 15.000 visningar till 5.000.000 visningar.
 • Jämför konton och följa tillbaka: Jämför olika konton som kan vara konkurrenter till ditt Twitter-konto och följer deras presenterade användare. Detta är en stor konkurrensfördel när det gäller att mäta påverkan på Twitter webbplats.
 • Använd Ranking funktionen att följa påverkare: På webbplatsen finns en lista över de 100 twittrare och de 100 listorna samt globala leden av Twitter-användare. Följ påverkare och använda alternativen i den här boken för att få dem att prata om ditt Twitter-konto!
 • Förutspå följ storlek: Twittercounter ger dig också förutsägelser om olika storlekar av dina anhängare baserat på dina tidigare tillväxt. Detta kan användas för att spåra storlek och rang under loppet av en viss tidsperiod.

Twittercounter kan vara ett bättre system för spårning sedan en efterföljare tillväxtsystemet, men de verktyg kan användas för att odla ditt Twitter-konto. Med tillväxt kommer trafiken, och med trafiken kommer försäljningsökning.