Vad är ett angrepp och batteriladdning?

July 20

En misshandel laddning är en juridisk avgift väckts mot någon anklagar personen för både hotar till och begå fysiskt våld på en annan individ. Detta är vanligtvis en anklagelse, och kommer ofta väckas mot en person av en stat eller liknande juridisk myndighet. Det kan eventuellt kopplas till andra avgifter också, beroende på vilken typ av brott någon anklagas för att ha begått, såsom misshandel, våldtäkt, mord, eller liknande brott. Denna avgift är något komplicerad eftersom begreppet "misshandel" i denna situation inte nödvändigtvis samma sak som det gör när det användes ensamt.

Denna avgift är ofta ett brott och kan bestå av olika grad, vanligtvis fastställts av lagarna i staten eller regionen där den laddas. Misshandel, som namnet kanske antyder, består av två separata men kopplade avgifter som utgör en enda kriminell handling. Trakasserier kan ofta bestå av verbala eller icke-verbala hot riktats mot en person av någon annan. Assault, som individ laddning, är användningen av ett vapen eller dödligt instrument för att orsaka någon fysisk skada, ofta på ett sätt som är permanent eller potentiellt livshotande.

När dessa två åtgärder kombineras, hot om fysiskt våld följt av aktualitet att våld, då en misshandel laddning skulle vara lämplig. Även som en fristående termen "misshandel" indikerar en våldsam fysisk handling, när en del av "misshandel", istället hänvisar till hot om fysisk skada eller våld. I denna avgift, är batteriet den faktiskt fysiskt våld eller angrepp, och anfallet är hotet att utföra en sådan åtgärd. Ett exempel skulle vara om någon gjorde en hotande gest eller göras verbala hot att fysiskt attackera en person, och sedan faktiskt punsch, sparka, eller på annat sätt angriper den enskilde.

I detta scenario skulle avgiften bestå av misshandel, vilket skulle vara ett hot från den person, och batteriet, vilket skulle vara den verkliga attacken. Den används normalt för att lägga avgifter på någon som är dömd för ett annat brott. Till exempel kan hota glåpord eller språk utgör trakasserier och fysiskt våld skulle utgöra ett angrepp avgift. Snarare än bara två laddningar att använda mot den person som anklagas för attacken, en tredje avgift på misshandel kan ingå för att öka dom eller annan bestraffning.

  • Misshandel avgifter typiskt arkiveras i fall där icke-livshotande skador uppstår.
  • Misshandel avgifter kräver både ett hot om våld och fysiska angrepp.
  • Misshandel avgifter kan lämnas in efter ett bråk beroende på omständigheterna.