Vad är Kelp Fertilizer?

April 21

En form av tång, är kelp produceras i havet och är helt ekologisk. Laddade i de delar av kväve, fosfor, svavel och kalium, är kelp ofta används som gödningsmedel. Kelp gödsel stärker jord med dessa näringsämnen, vilket gör växter att bli mer rejäl och hälsosam. Den organiska substansen ökar värmen i växter och ökar deras förmåga att stå emot utomhusenheter. Tången hjälper också till att sänka en anläggning sårbarhet för sjukdomar och angrepp från smitt insekter.

Kelp gödsel kan komma i olika former. Kelp mjöl används som jordförbättringsmedel. För att bli en måltid, är sjögräset snabbt torkas på låg värme för att upprätthålla lämplig fukthalt för vitamin och aminosyror konsistens. Kelp pulver, en annan form av kelp gödsel, är tillverkad av en uttorkad flytande extrakt från alger. Pulvret kan användas som gödningsmedel då den blandas med vätska. Kelp kan hittas på lokala handelsträdgårdar, trädgårdsbutiker och ställen som säljer ekologiska produkter.

Tång produkt är en värdefull tillgång på växter som gödselmedel. Kelp förbättrar fröproduktion och främjar tjockare mognaden av rötter. Användningen av kelp leder till en större produktion av klorofyll, vilket leder till mörkare löv och högre sockernivåer i växter. Kelp bidrar också till att öka mängden mineralintag från jorden som strömmar in i växtens blad.

När kelp gödselmedel används, fungerar den som en mognad agent, vilket gör växterna att växa och utvecklas snabbt. Efter växter mognar, fungerar kelp sedan som en agent för att bromsa åldrandet. Detta gör att växter att leva längre.

Kelp fungerar som en källa till bioactivators. En bioactivator är ett organiskt material som stöd i nedbrytning av andra material. I kompost, kelp hjälper processen att sönderdela andra växter i kemiska komponenter som växterna har möjlighet att dra nytta av. Nedbrytningen av växtmaterial förstorar också kvaliteten på marken. När kelp läggs till en kompost, bryter ner snabbare än andra objekt, till exempel gräsklipp och löv.

Vid användning i trädgårdar, använda tre pounds (ca 1,36 kg) per 100 kvadratmeter (ca 0,09 kvadratmeter). I gräsmattor, använd 10 pounds (ca 4,54 kg) per 100 kvadratmeter (ca 0,09 kvadratmeter). Med träd, använd 1 £ (ca 453 gram) per tum (ca 2,5 cm). I kompost, lägg 05:57 ounces (ca 88,5 ml till 177 ml) per kubikfot. Till vattenväxter med kelp måltid, tillsätt en gallon (cirka 3,78 liter) och rör om.