Vad är en toalett Sink?

November 13

En toalett handfat är ett badrum fixtur som innehåller en toalett och ett handfat i en enhet. Diskhon är antingen placerad på toppen av toalett tanken eller bara bakom toaletten. Dessa fixturer används i både industri- och bostadsområden inställningar. Modeller toalett handfat på marknaden varierar i termer av orienteringen av handfat och toalett i förhållande till varandra. Modellerna varierar också ganska lite i termer av estetiska kvaliteter.

I många fall är en toalett handfat utformad så att, för att diskhon som ska användas måste användaren stå framför toaletten och luta sig framåt. Det finns några mer innovativa modeller som har en handfat och toalett i rät vinkel mot varandra. Detta innebär att toaletten är vänd i en riktning, med en sida nära badrum väggen medan sink vänd bort från väggen. På detta sätt kan sink användas mer som en vanlig diskbänk och användaren behöver inte luta så långt framåt för att tvätta händerna.

Förutom att spara utrymme, det finns också ett antal toalett diskbänk modeller som bidrar till att bevara vatten. Några av modellerna använda vatten som har använts för att tvätta händerna för att spola toaletten. Detta system fungerar bara i områden där vattnet som används för att spola toaletterna är samma vatten som rinner ut från handfat, dusch och badkar kranar. Detta är vanligtvis fallet i de flesta utvecklade länder. I vissa fall, strömmar vattnet ut ur en tapp när toaletten spolas, så att användaren måste vara beredd att tvätta sina händer innan spolning toaletten.

Vissa toalett sänkor är gjorda av metall och har en mycket industriell look. Andra är porslin och finns i en mängd olika färger som kan fungera bra i ett bostadsområde utrymmen. Det finns också en slags toalett handfat som kan installeras på en befintlig toalett som har en tank med en standardstorlek. Detta är typ av toalett handfat modell är ett bra val för människor som vill införliva denna typ fixtur i sina badrum utan att helt ersätta sina toaletter.