Vad som ska ingå i en enkel Will

June 18

Nästan alltid är en enkel vilja vilja i valet för dig. En enkel vilja är ett enda juridiskt dokument som bara gäller för dig (till skillnad från en gemensam vilja för dig och din make). En enkel viljan beskriver

  • Vem du är, med tillräcklig information för att tydligt identifiera det dokumentet som din vilja.
  • Namnen på din mottagare, både människor - oavsett om dessa människor är familjemedlemmar eller inte - och institutioner, t.ex. välgörenhet och tillräckligt med information om mottagarna, såsom deras adresser och födelsedatum så den som läser din vilja kan lista ut vem du hänvisar.
  • Namnet på den person du utse vara testamentsexekutor - den person som är juridiskt ansvarig för att se till att dina anvisningar utförs - på din vilja. Du måste också utse en backup exekutor i händelse av någon anledning, är din utsedda testamentsexekutor inte kan utföra de officiella plikter (låter som Miss America festtåg!).

    Kontrollera alltid med vem du anger som en testamentsexekutor eller backup exekutor i ditt testamente innan den personens namn i din vilja. Du vill undvika onödiga komplikationer som kan uppstå om personen inte vill eller inte kan fungera som din vilja är testamentsexekutor.
  • Dina anvisningar om vem som kommer att ta hand om dina barn eller för någon annan att du är juridiskt ansvarig.
  • Hur du vill att dina tillgångar fördelas, och till vem, när du är borta.

Din enkla vilja bör skrivas på maskin - en term som kommer från dagarna av gammaldags skrivmaskiner, men som också gäller en tryckt och producerat dokument av en dator och skrivare. Andra former av din vilja, såsom skrivna i din egen handstil eller talat, är vanligtvis fylld med problem och bör inte användas.