Vad det innebär att polisen Fitness Test?

November 12

Polis fitness standarder varierar från en plats till nästa. På många områden, innebär polis fitness test som mäter överkroppen styrka, hjärt uthållighet och flexibilitet. Vissa områden kan kräva kandidater för att komplettera en del, som liknar en hinderbana. Polisen konditionstest kan ha olika krav baserade på en persons ålder och kön. Byråer kräver normalt officerare att klara den nödvändiga provperiod, vanligtvis årligen.

Många myndigheter kräver officerare för att ha en hel del överkroppen styrka. Detta kan mätas på flera olika sätt. Utföra ett minsta antal armhävningar eller chin-ups krävs ofta. Fitness testare kan också använda en enhet för att mäta greppstyrka, vilket är den totala styrkan i händer och underarmar.

Kardiovaskulär uthållighet mäts normalt genom en löpande händelse. Dessa händelser kan kräva kandidater att sprint allt från 20 till 300 meter (21,8-327 fot). De kunde också krävas för att slutföra en 1,5 mil (2,42 km) kör inom en viss tidsperiod.

Sit-ups är ofta krävs under polis konditionstest. Denna övning åtgärder buken styrka och flexibilitet. De flesta byråer kräva att de sökande att utföra ett lägsta antal repetitioner inom en utsatt tid, vanligtvis en till två minuter.

Flexibilitet är en annan polis fitness test krav i många områden. Ett sätt att mäta detta är att ha den individuella försök att röra sina tår vid sittande. Agility tester kan ges i samband med flexibilitet tester. Dessa kan bestå av manövrering hinder eller hoppa från sida till sida.

I vissa områden, polis fitness standarder inkluderar även mäta andra kriterier. Officerare måste normalt uppfylla längd och vikt standarder för deras kön och ålder. Vissa organ kommer att mäta blodtryck eller hjärtfrekvens samt.

Polisen fitness test brukar ges till en grupp av individer på en central plats. Testet kan börja med uppvärmningsövningar och sträckor. Händelser ges i en viss ordning, oftast börjar med minst ansträngande och avancera till mer rigorös. Det kan finnas pauser mellan varje händelse så att musklerna att återhämta sig.

De flesta myndigheterna kräver polis fitness test ges i sin helhet. Det innebär att alla nödvändiga händelserna kommer att mätas på samma gång. De som inte kan fylla i alla händelser är vanligtvis diskvalificeras och planerad till omtestning senare. Av denna anledning bör kandidaterna vara beredd att slutföra fitness test när de är planerade att göra det.

  • Polis fitness standarder varierar från en plats till nästa.
  • Under en polis konditionstest överkroppen styrka ofta testas genom att göra armhävningar.
  • Förivrar någonstans 20-300 meteres kan vara en del av polisens konditionstest.
  • Sit-ups är ofta krävs under polis konditionstest.