Vilka är de bästa tipsen för Money Management för barn?

November 13

Det finns många pengar förvaltning tips som kan vara till hjälp för barn. Bland de bästa idéerna för pengar förvaltning för barn, dock är de som involverar spara pengar. Till exempel kan barn nytta av att lära av värdet av att spara en betydande del av de pengar de tjänar från utsläppsrätter, gåvor, eller till och med betalningar för udda jobb. På samma sätt kan barnen dra nytta av tips som rekommenderar mot impulsköp. Dessutom kan lektioner som innebär att få mest för sina pengar vara till hjälp också.

En av de bästa tips för hantering av pengar för barnen är att spara en betydande del av de pengar man får. När barnen får pengar, vare sig från utsläppsrätter, betalningar för extra sysslor, eller till och med som gåvor, många känner behov av att spendera dem på saker som de kanske inte får något annat. Till exempel kan ett barn vill fylla på godis hans föräldrar är osannolikt att köpa för honom eller köpa ett videospel han annars skulle få vänta på ett speciellt tillfälle för att ta emot. Medan det är inget fel med att köpa några av de saker som de önskar, några av de bästa tipsen för barn rekommenderar att du sparar en betydande andel av de pengar de får.

Några tips för hantering av pengar för barn involverar impulsköp. Impulsköp uppstå när en person köper något inte för att han behöver det eller ens att det är något som han har velat under en längre tid, men eftersom att se objektet stimulerar en plötslig längtan efter det. Till exempel kan ett barn som har en stor samling av leksaker hemma bara råkar passera en leksak display i ett varuhus och känner ett starkt behov av att köpa en, bara för att han har pengar och kan göra det valet. Ofta är dessa typer av köper leder till missnöje senare, men när köparen inser han spenderat pengar på något som han inte riktigt vill och nu har mindre pengar att visa för det.

Pengar förvaltning för barn kan också fokusera på att få mest värde för sina pengar. Till exempel kan ett barn gynnas väger sina alternativ när han vill göra ett köp. Han kanske vill köpa ett klädesplagg som kostar $ 80 $ (USD), kanske på grund av en egen etikett stället attraktivitet eller kvalitet av objektet. Om han istället väljer att köpa en liknande objekt för $ 40 USD, skulle han fortfarande ha en annan $ 40 USD över för annat köp eller lägga till sina besparingar. För många människor, att köpa liknande men inte designer punkt kan översätta till det smartare alternativet.

  • Spara pengar är en värdefull färdighet för barn.
  • Många föräldrar börjar ge barn ersättning när de var unga i ett försök att lära dem ekonomiskt ansvar.