Vad är en Quiver?

July 25

En koger är en behållare för att hålla pilar, och dessa användbara pil innehavare har funnits i årtusenden. I arkeologiska rekord, var du finna användning av pilar, eller ibland dart, du € re sannolikt att hitta någon variant av koger närvarande också. Tidiga koger som hittats var oftast gjorda av olika former av djurhudar, trasa, eller ibland huggen ur ljust trä. De flesta har någon form av bandet, men det finns koger som kan ställas in stabilt på marken också.

Storlek på ett koger kan bero på vilken typ av båge du € re att använda, hur många pilar du behöver bära, och storleken på pilarna. Val av material måste vara tillräckligt stark så att materialet inte är genomborrad av pilar, vilka typiskt är placerade spetssida nedåt i sin hållare. På Internet, det finns även guider till att göra dina egna koger av tyg, om majoriteten av kommersiella koger som används kan vara gjord av lätt plast eller läder.

Pilarna i koger måste vara tillgängliga så att en person skjuter en båge snabbt kan extrahera en pil. Detta innebär vanligtvis att koger har en öppen topp, men är falsade eller stängd på botten och sidorna. Eftersom många av dessa pil hållare är slitna på något sätt, de ofta har bekväma remmar, som tenderar att komma i tre former.

En dubbel rem koger kan bäras som en ryggsäck, med skytten nå bakåt för att extrahera pilar. Vissa koger passar på höften, och kan bäras fäst hällor. Andra passar på ena sidan av kroppen. Arrow innehavare som kan stå på marken kan användas i tävlingar, med den person når fram emot att ta en annan pil. Dessa har använts i krig i det förflutna också, men någon var tvungen att ställa in koger, för vilka det wasnâ € t alltid tid eller rum.

Thereâ € sa mycket debatt om hur många pilar en koger skulle hålla. Generellt om du vandrar långa sträckor utan att kunna hämta dina pilar du € ll vill bära flera pilar, kanske ett dussin eller mer. Å andra sidan, ett högre antal pilar, speciellt om du € re promenader eller backpacking, innebär att bära mer vikt. Vissa människor hävdar att bära färre pilar än ett dussin. I bågskytte inställningar konkurrens, kan du vara begränsad till det antal pilar som du kan bära, eller en standup koger är fyllt med antalet pilar du € re får använda.

  • Koger håller pilar så bågskytten inte behöver.