Hur väljer jag det bästa ögonbryn Corrector?

July 24

När du väljer ett ögonbryn corrector, kan du först besöka ett ögonbryn studion för att få dina ögonbryn professionellt preparerade och välvda så att du kan få en god uppfattning om vad du har att arbeta med. Dina primära överväganden bör vara skick och färg på dina ögonbryn, vilket kommer att diktera vilka typer och nyanser av produkter som du kommer att använda för att rätta till dem. Andra saker att tänka på inkluderar din livsstil och hur mycket tid du har att spendera på ögonbryn grooming varje dag. Om dina ögonbryn är mycket gles, kanske du också vill överväga permanenta typer av ögonbryn korrigering, inklusive ett ögonbryn transplantation eller ögonbryn tatuering.

Om du inte har nyligen genomgått professionell plockning av ögonbryn, kan det vara en bra idé att betala för denna tjänst och få lite expert feedback på dina alternativ. Den panna specialist kan arch brynen så att de smickra ditt ansikte och ge dig en riktlinje för hur du ska rykta och färg i brynen i framtiden. Inventera dina nyligen preparerade ögonbryn. Om de har luckor eller glesa ställen, måste du använda ett ögonbryn corrector i dessa områden. Om brynen är för ljus för din hud och hår, bör du använda ett ögonbryn corrector som kan tona dem till en mer lämplig färg. Ögonbryn schabloner är ett alternativ om du inte har råd professionell ögonbryn övergripande, eftersom dessa kan ge dig en bra riktlinje om var att plocka och applicera ögonbrynsfärg.

En gel eller flytande ögonbryn färgton som appliceras med pensel kan vara din bästa insats om brynen är generellt i bra form men behöver lite färgkorrigering. Denna typ av färgkorrigerare kan tillämpas med en liten, hård borste eller med en mascaraborste. Ögonbryn färgtoner som tillämpas med en mascaraborste kan vara en särskilt praktisk typ av ögonbryn corrector, eftersom de är oftast lätt att bära i en handväska för touch-ups under dagen. Om dina ögonbryn är gles eller om du har fläckar av inget hår längs dina ögonbryn, behöver du normalt tillgripa användningen av pulver eller pennor.

Vissa människor känner att ögonbryn pulver ger den mest naturliga utseende till ögonbrynen, men andra tror att det är tekniken snarare än den produkt som används som gör skillnaden mellan en attraktiv ögonbryn design och en föga smickrande en. Ögonbrynspennor finns i olika konsistenser, och vissa har en pudrig konsistens som kan se väldigt naturligt. Om du föredrar att arbeta med en ögonbrynspenna för att du gillar den kontroll som den erbjuder, söka upp en pulver penna som primär ögonbryn corrector. En annan sak att tänka på är om ögonbrynet corrector är långvarig, särskilt om du tränar, bada, eller har ett jobb där du utsätts för utomhus element på en regelbunden basis. Som sådan, kan du behöva prova flera olika typer av ögonbryn färg innan du bestämmer vilken som fungerar bäst för dig.

  • Gäng används ofta som grooming metod för att korrigera ögonbryn form.
  • Ögonbryn nyans kan användas för färgkorrigering.
  • Permanent makeup ögonbryn korrigering används ofta för bleka eller tunna ögonbryn.
  • Patchy ögonbryn kan fyllas ut med hjälp av ögonbryn pulver och en filler borste.
  • En professionell kan ge råd om att uppnå en smickrande ögonbryn form.