Rengöring av en baseballhandske

October 1

Om du gillar att spela baseboll, eller ens bara titta på enstaka baseballmatch, då vet du hur integrerad och viktig en utrustning baseball handske verkligen är. I själva verket kan det ärligt sägas att man inte ens kan spela spelet utan denna bit av utrustning. Som sådan, och med tanke på hur dyrt dessa handskar kan vara, är det bara meningen att du kommer att vilja lära sig att ta hand om det på rätt sätt. Lyckligtvis städning en baseball handske är inte så svårt.

  1. Få rätt tvål. För att verkligen få din baseball handske ren, måste du använda rätt sorts tvål. Den typ av tvål som du vill använda kan hämtas på de flesta sportaffär, och kommer att vara en mild läder tvål som har en inbyggd fuktkräm. Se till att oavsett märke av tvål du i slutändan får att du läser och förstår instruktionerna.
  2. Torka handsken ner. Få lite av tvålen på en ren mjuk trasa eller trasa, och sedan börja torka ner handsken. När du gör detta, se till att du följer den riktning som medföljde tvål. Vanligtvis allt du behöver göra är att torka av tvål på handsken, och det kommer att bli av med smuts och grime.
  3. Polera handsken. När du är klar att ta bort smuts och fett, måste du polera handsken. I själva verket vad du gör är polering, med en ren mjuk trasa, tills alla överskottet tvål (om det finns någon) har tagits bort. Inte bara detta bli av överskottet tvål, fungerar den också som en sekundär reningssteg för att se till att du inte har missat någon del av handsken.
  4. Behandla handske med vaselin. Med tvål borta, kan du nu börja konditione handsken. Det bästa sättet att göra detta är att använda vanliga gamla vaselin. Gnid det generöst och frikostigt hela handsken.
  5. Glöm inte insidan. När du ansöker på vaselin på handsken, glöm inte att tillämpa vissa till det inre av handsken också. Detta kommer att bidra till att undanröja all smuts och grime som kan ha kommit in i handsken, samtidigt konditione interiören.
  6. Ta bort överflödig gelé. Återigen, använd en mjuk ren trasa, och börja ta bort överskottet petroleum från handsken. Vanligtvis allt du behöver göra är att gnugga handsken (yttre och inre) med trasan tills du har tagit bort alla gelé. Tänk på att du kan behöva använda en annan trasa varje så ofta så att du inte hamnar helt enkelt smetar gelé överallt.
  7. Låt handsken torka. Med det sista av gelé bort, allt du behöver göra det möjligt handsken torka. Använd inte handsken tills det är torrt vid beröring, och du inte längre känner ens en antydan till gelé när du rör den igen.

Nu när du vet den rätta metoden för rengöring av en baseball handske, kan du räkna med att få mycket mer användning av din favorithandske. Trots allt, om du har möjlighet att rengöra din handske på rätt sätt när du är klar spelar ett spel, kommer du att hamna sätta mycket mindre slitage på den. Mindre slitage innebär att du inte behöver byta ut den så ofta.