Hur väljer jag det bästa Honey Mustard Marinad?

June 5

En honung senap marinad kan vara en av de viktigaste kryddor i ett köksskåp eller kylskåp. Många kommersiellt flaska förberedelser kommer att finnas tillgängliga i varje lokal marknad, mest som helst i världen. De kommer att smaka subtilt annorlunda, ibland unik så. Den "bästa" honung senap marinad är en fråga om personlig smak. För att välja en som du kanske gillar, överväga dess huvudkomponenter: honung, senap och vätskor som används för gallring av blandningen.

Tillsammans, honung och senap är en av de klassiska smakkombinationer i matlagning. Det är en söt och välsmakande parning av två ingredienser som är tillgängliga i hela världen i regionala varianter och preparat. En honung senap marinad kan användas för att ge smak till ett brett utbud av livsmedel. Ett enkelt sätt att välja en marinad i en butik är att kontrollera märkningen för att se om det har producerats av en lokal eller regional bolag.

Även honung har en obegränsad hållbarhet mätt i århundraden, måste ett bi koloni gör den gyllene nektar från lokala, säsongsbetonade blommor. Lokalt producerad honung kommer att innehålla en subtil smak och lukt av förtrogenhet med var du bor. Läs listan med en flaska honung senap marinad ingredienserna för någon specifik identifiering av typen av honung används. Några saker att titta efter är: flower källa, "rå" honung, och processer såsom stuvad eller vispad honung. Om ospecificerad, kommer det sannolikt att innehålla en mindre smakrik, värme pastöriserad blandning av flera honungskällor.

Många senap är också regionalt görs. En av de mest kända är Dijon regionen i Frankrike som producerar en senap som kännetecknas av grovmalen senapsfrö och införandet av både vinäger och vitt vin. Senap från Storbritannien använder ofta senapsfrö mjöl, plus vatten. Sorter från andra håll i världen kan använda olika typer av senapsfrön, vätskor och kryddor för att skapa olika smaker och kontrollera senap karakteristiska bitter. Beredda burkar av senap, plus honung, är också ganska vanligt.

Grund honung senap marinad tar de två ingredienserna i regel lika mått, och lägger till olja och en sur ingrediens till dem. Olivolja och vitvinsvinäger är bra val, men du kan välja vad du vill. Detta är också en typisk formel för honung senap salladsdressing. Många människor använder sin favorit flaska förband för lummiga gröna sallader, pasta och potatis sallader, samt för marine kött som ska tillagas på en grill. Detta är ett av de bästa sätten att välja din egen marinad.

Ingredienserna är enkla nog att skapa din egen hemmagjorda marinad. Individuellt skaffa din smak, en honung, en senap, en olja och en vinäger. Blanda ihop dem och lägga några andra kryddor eller kryddor som du tror skulle komplettera ditt kött. Nästan alla grillat kött är bra med den här marinaden, men fläskkött och kyckling, om de lämnas i blöt i kylskåp i två timmar eller mer, är särskilt välsmakande.

  • Honung och senaps vanligen kombineras för att skapa matlagnings marinader.
  • Honung och senap, då piskade tillsammans, göra en god marinad för kött och fågel.
  • Många olika typer av beredd senap kan användas för att lägga tang till en honungsbaserad marinad.