Vad är Aloe Socks?

June 3

Aloe strumpor är beläggningar för fötterna som är gjorda av ett tyg som har infunderas med aloe vera eller strumpor som har en inre beläggning av aloe vera. Aloe är en kraftfull fuktkräm, med förmåga att accelerera läkning av torr hud och mjukgörande tjocka förhårdnader. Vanligtvis gjord av en blandning av spandex och nylon, dessa typer av strumpor är slitna för att återfukta och lugna fötterna. Aloe-infunderas strumpor är vanligtvis bärs endast en kort tid och rekommenderas inte för användning inne ett par skor där de kan producera svettning och betydande förskjutning av foten inne skor.

Det finns två olika sätt aloe vera kan appliceras på strumpor. Aloe strumpor kan infunderas med aloe vera, eller de kan ha en ljus beläggning av aloe vera appliceras längs insidan av strumpan. Dessutom kan dessa typer av strumpor, antingen helt täcka foten från spetsen på tårna till strax ovanför ankeln, eller de kan vara öppna på tårna och kan bäras under en pedikyr.

Dessa special strumpor kan köpas redo att bära, eller de kan göras för hand. Ett sätt att göra aloe strumpor är att köpa ett par mjuka strumpor består av en nylon och spandex blandning. Därefter vänder strumporna ut och in och smörjer strumporna med en aloe vera lotion. Slutligen, torka bort överskottet lotion och sedan vända strumporna ut rätsidan för att bära. Det andra sättet aloe strumpor kan göras är genom att sticka ett par strumpor som använder aloe-infunderas garn, som finns tillgänglig på special garn butiker.

Aloe är en mycket effektiv fuktkräm, tränga djupt in i huden för att återfukta även de djupa underliggande lager av dermis. Fötter är ofta plågas av torr, sprickbildning hud, vilket kan leda till sår och ibland utveckling av smärtsamma förhårdnader. Aloe strumpor är ett bra sätt att bekämpa torr hud samtidigt lindra och lugnande trötta fötter.

Strumpor infunderas med aloe bör inte bäras i skor och ska bäras under bara några timmar åt gången. Aloe-infunderas strumpor skapar en barriär som låser svett mot huden, vilket förhindrar att fukt från att avdunsta. Den fuktiga miljö som skapats i denna situation kan leda till athleteâ € s fots eller obehaglig fot lukt. Aloe-infunderas strumpor bör inte heller bäras inne skor. Aloe inuti tyget kan vara ganska hala och resultera i fötterna växling inne i skorna, vilket orsakar förhårdnader eller blåsor.

  • Alltför svettiga fötter kan leda till mul lukt och även fotsvamp.
  • Aloe är en helande växt och en kraftfull fuktighetskräm.