Hur väljer jag det bästa Honey Dispenser?

September 24

Att hitta rätt dispenser för din honung kan vara utmanande eftersom honung är så klibbigt och tenderar att hårdna när du lämnar ut den under en längre period. Att välja rätt honung dispenser beror på hur ofta du använder automaten, vad du använder honung för och hur ofta du kommer att behöva värma honungen innan du använder den igen. Hur de dispenser ser kan också vara något du vill överväga.

Den klassiska honung dispenser är plasthonungsbjörn. Honung lagras i en plast honung björn gör det lätt att skilja honungen från andra siraper lagrade i närheten, och honung kan lätt återuppvärmas genom blötläggning av plast björn i varmt vatten. Det är också lätt att återförsluta en honungsbjörn dispenser eftersom den levereras som standard med ett skruvlock.

Om du inte gillar att värma honung i plast, är en keramisk honung dispenser ett alternativ. Det kan värmas i en mikrovågsugn och kommer inte att orsaka problem som metall eller andra glas automater, som kan bryta vid uppvärmning. Dessutom keramiska honung automater gör ofta ett trevligt komplement till din inredning, eftersom de ofta kommer i klassiska stilar med en keramisk topp och sked eller honung trollspö att dosera honungen. En nackdel med denna typ av dispenser är att myror skulle kunna slinka igenom öppningen, vilket innebär att du behöver för att täcka den med plast när de inte används.

Ett glas och rostfritt stål honung dispenser är användbart om du är orolig med lätt dispense honungen. Många av automater har handtag som drar sig tillbaka och låter dig enkelt hälla honung, antingen från toppen eller botten av dispenser. Dessa typer av dispensrar är enkla att använda vid utmatning en massa honung men kan vara kladdigt. Det kan också vara svårare att värma upp honung, såsom rostfritt stål inte kan gå i en mikrovågsugn.

En variant på glas och rostfritt stål honung dispenser är en liknande enhet som kommer med en trä stav. Staven är vanligtvis fäst vid toppen av automater eller levereras som en extra komponent. Det kan vara praktiskt att ha en trä wand att dispensera honung i te, men det kan vara kladdigt och svåra att rengöra.

Oavsett vilken typ av dispenser du väljer, kommer att lagra din honung i en sval miljö borta från direkt solljus gör det lättare att hantera. Håll det tätt försluten för att hålla skadedjur, såsom myror, från att stjäla din honung. Vid förvaring på detta sätt, kan honung pågå i oändlighet.

  • Glas honung automater har normalt handtag som kan dras tillbaka, vilket gör att man hälla.
  • Glas honung automater kan vara rörigt.