Vilka är de olika typerna av Marching Band Equipment?

November 20

Marching band utrustning går långt utöver de horn och trummor som vanligen förknippas med de delar av bandet. Uniformer, selar och lyror är alla en del av marching band utrustning som krävs för att göra musik. Det är vanligt att en del marschmusikband utrustning för att hylla den skolan i form av banners, flaggor och horn omslag, såsom de som används på en tuba. Polska för både mässing och silver instrument samt musikernas uniformer och skor är andra vanliga förbise utrustning. Kanske den dyraste utrustningen är dock bussen och trailern som krävs för att transportera bandet och de instrument till och från spel, parader och shower.

Innan någon marching band kan ta fältet och utför, måste det finnas en enorm mängd utrustning siktas genom och sätta på plats för att låta bandet att ljuda och prestera sitt bästa. Ofta finns det en marching band utrustning samordnare som övervakar och underhåller utrustningen medan bandet reser till en föreställning. Uniformer är ofta komplexa konstruktioner, som innehåller flera stycken av kläder och accessoarer till varje outfit. Den typiska marching band hatt eller huvudbonad är en utsmyckad och genomarbetade bit marching band utrustning, ofta komplett med fjädrar och plymer.

Byxor och jackor är också viktiga bitar av marching band utrustning som måste upprätthållas för att presentera den bästa bilden av skolan eller organisationen, liksom marching band. Selar för att stödja trummor, flaggor och annan utrustning är kritiska komponenter till marching band och måste noggrant underhållas för att förhindra oavsiktlig brott på grund av felaktig skötsel och installation. Selen är ofta den enskilt viktigaste komponenten i marschera musikband utrustning på en lång parad rutt eller en förlängd marching band show eller tävling. Selen måste passa och förbli tillräckligt bekväm för att tillåta spelaren att bära upp vikten av ett instrument för tid programmet.

Medan många musikkårer föredrar att memorera musik, vilket ger bandet ett mer professionellt utseende, många band förlita sig på en lyra för att hålla noterna till spelarna. En lyra är en liten metall fixtur som monteras på ett horn eller annat instrument för att hålla de små blad-musikböcker som spelaren läser när han marscherar. För band som använder denna bit av marschera musikband utrustning, är det viktigt att varje spelare har sin egen lyra. Annan marching band utrustning såsom flaggor, banderoller och även bussen som transporterar musikerna vanligen underhålls av frivilliga personal.

  • Trummisar kräver selar för att stödja sina trummor.
  • Musikkårer använder vanligtvis bussar för att transportera musiker och utrustning.