Vad är några sätt att använda Glas att dekorera Hem?

August 17

Det finns många olika sätt att dekorera ditt hem med glas, oavsett stil eller rummet. Detta material används för att göra en mängd olika objekt, inklusive kapslar eller burkar, vaser, hyllor, bord och ljusstakar.

Människor använder ofta glasbehållare på köksbänkarna, där de också kan göra en elegant modern uttalande. Även en enkel mat som frukostflingor kan se sofistikerad sittande på din disk i en stor kapsel burk med en skopa på insidan. Rader av kapslar fyllda med olika livsmedel ser snyggt, rent och elegant bakom stängda dörrar glas av en övre köksskåp.

Byta några övre köksluckor med glas kära behöver inte vara dyrt och kan lägga till en ny, luftigare utseende till ditt kök. Nästan allt som prydligt placeras i skåpet ser bra och det ger dig också ett perfekt tillfälle att visa dina favoritobjekt. Även några små tillbehör kan förbättra utseendet på ett kök. Till exempel kan en täckt, footed klarglas tårta platta lägga intresse för en köksbänk samt bekvämt hålla muffins och bakverk. Ett glas skärbräda låter din bänk show igenom och är lätt att hålla ren.

Glashyllor i köket kan monteras på väggen för extra förvaring. De kan hålla krukor med örter är ett bra sätt att ha färska örter till hands samtidigt ge ditt kök en livlig vädjan. Glasbord är också en bra idé för kök och matsalar, även om de kan kräva ständig rengöring om de är nära ett fönster eller skjutdörr som solljus kommer att visa upp några fläckar eller streck. Montrar i matsalar visa upp samlarobjekt elegant. Te ljus eller snittblommor som flyter i en glasskål på matbordet göra en perfekt mitt och glasljusstakar kan lägga den perfekta finishen.

Tydliga vaser visar gröna stjälkar av blommor och kan ge en fräschare utseende till ett rum än ogenomskinliga keramiska vaser. Blomvaser ser underbart placerad i hemmet eller i vardagsrummet, och lägga till en romantisk look till ett sovrum eller ett välkomnande utseende till ett gästrum.

Glas kanistrar används för att hålla bomullstussar och andra objekt ser bra ut i ett badrum, men av säkerhetsskäl, kan akryl plexiglas vara ett bättre val för badrum. Transparenta akryl wastebaskets, tvål-rätter, och duschdraperiringar går med någon badrum färgschema och har en modern överklagande. En stor akryl transparent kapsel kan också göra tvätt tvål ser mer tilltalande på en tvättstuga hylla och tvättmedlet blir lättare att komma åt, om en mätning scoop ingår i burken.

  • Glashyllor är ett elegant sätt att visa upp samlingarna.
  • En glasskål på matbordet kan göra en perfekt mittpunkten.
  • Målat glas kan vara med i ett hem.