Vad är Ribbed Cotton?

August 15

Ribb bomull är ett material som är skapad med en särskild väv som skapar en yta på tyget som innefattar upphöjda linjer eller ribbor. Liksom de flesta typer av räfflad material, kan denna typ av bomull används i en rad olika textilprodukter, allt från kläder till hushållstillbehör. En av de viktigaste fördelarna med det är att materialet är lätt att rengöra och även möjliggör en hälsosam luftflöde genom väven.

Kläder är en av de vanligaste användningsområdena för ribbad bomull. Detta beror på det faktum att bomull skapar ett material som är mjukt mot huden och tenderar att bära mycket väl. Män väljer ofta att bära en bomulls t-shirt under en klänning skjorta, som närvaron av materialet rör sig lätt med kroppen och ger också en effektiv barriär mot syntet som används i många skjortor. Träningskläder är också ibland byggda i räfflad bomull, eftersom de tenderar att röra sig med kroppen lätt och inte hindra möjligheten att svettas under träningen.

Både män och kvinnor har ett brett utbud av kläder föremål tillverkade av tyget. Lätta tröjor gjorda med denna typ av bomull är ofta att föredra framför liknande tröjor gjorda med bomullsblandningar eller syntetiskt material. En rätt skära ribbad bomull tröja kommer att ge värme och samtidigt tillåta att materialet andas, vilket gör plagget mycket mer bekväm. Tyget kan också användas för nightgowns, pyjamas, och även för underplagg, såsom kalsonger och bikini trosor.

Tillsammans med kläder, kan ribbad bomull användas i olika tyg tillbehör i hemmet. Ribb materialet fungerar mycket bra när du skapar en attraktiv presentation för middagsbordet. Bordstabletter, servetter och dukar tillverkas med bomulls hold färg bra och är lätta att sköta vid normal användning. Enkla men hållbara överkast och påslakan kan också göras med den och är särskilt önskvärt i varmare klimat. Det är även möjligt att göra enkla fönster behandlingar med bultar av denna bomull.

Ribbad bomull är ett bra alternativ för människor som föredrar att använda naturliga material för kläder och andra tyg behov. Texturen av räfflade versionen av bomullstyg tillägger visuella intresse som inte kan uppnås med hjälp borstas eller andra former av bomullstyger. Samtidigt kan den tvättas för hand eller i en tvättmaskin, som gör det möjligt att få många års användning av materialet. Tillsammans med användning av många kommersiella tillverkare av kläder och husgeråd, kan materialet också köpas i de flesta tyg butiker.

  • Ribbad bomull är ett populärt material för tröjor.
  • Ribbad bomull kan tvättas i tvättmaskin.
  • Ribb bomull kan användas för pyjamas.