Hur väljer jag det bästa Köln Gift Set?

December 2

Köln-apparater kan göra fina presenter, men att välja den bästa uppsättningen kan kräva en del planering och kunskap om gåvan mottagarens önskemål och behov. Huruvida cologne gåva som är för en man, kvinna eller tonåring, välj dofter som är utformade för mottagarens hudtyp. Om du vet vad parfymer mottagaren föredrar, leta efter en cologne presentförpackning i hans favorit märke. Om kostnaden är ett problem, tänk på att designern cologne presentset är oftast dyrare än off-varumärken.

När du köper en doft för någon annan är det svårt att avgöra vilka dofter är bäst för dem. Du kanske kan hitta en parfym presentförpackning som innehåller provstorlekar av olika dofter i ett paket. En mängd uppsättning är en bra idé när man köper parfym som en gåva. Om du är listig, kan du även överväga att göra din egen hemlagad cologne presentförpackning. Om gåvan är för en preteen, det i allmänhet inte nödvändigt eller alltid praktiskt att köpa en dyr designer presentförpackning.

För en ung person, överväga att köpa en parfym set som innehåller doftande tvålar. Vissa cologne presentset kommer förpackad med doftande tvålar, en luffa svamp och ansiktsigenkänning rengöringsmedel. Detta gör en trevlig gåva för en preteen eller tonårsflicka.

Välja den bästa Köln för den kräsne mannen kan vara en utmaning, speciellt när gåvogivaren är en kvinna. Om gåva som är för någon du är nära, kan hitta den bästa doft vara en lättare uppgift, som ni troligen vet hans preferenser. Till exempel, om din kille gillar att vara ute, välja en doft som är woodsy och maskulin. Vissa apparater finns som en tredelad paket som inkluderar cologne, rakvatten, och en hud napp.

Oavsett om du köper Köln presentförpackning för en manlig eller kvinnlig, ska du spela det säkert genom att välja produkter som är allergivänliga. Köln eller kosmetiska presentset som är märkta som hudläkare testat är bäst, eftersom dessa är mindre sannolikt att orsaka hudirritation. Det är också en bra idé att köpa ekologiska cologne presentset om du är orolig för allergier eller känslig.

För den som är en frekvent resenär, välj en cologne gåva uppsättning som erbjuder resor och medelstora flaskor. Paketet kan levereras komplett med cologne och återfuktande lotion, allt i en perfekt kompakt storlek för resor. Välj en rese gåva uppsättning som levereras med en praktisk resefodral eller påse.

  • En flaska parfym.