Vad är Window Beklädnad?

December 2

Fönster beklädnad är processen att gå med två material i syfte att etablera en väderbeständig beläggning för fönsterkarmar. Ofta kallas fönster tak, denna ansökan syftar till att kontrollera miljöfaktorer som kan ha negativa effekter på byggnadskonstruktioner i allmänhet och i synnerhet, fönstren själva. Substansen mest utnyttjade för effektiv fönster capping är aluminiumbeklädnad täckt med polyvinylklorid (PVC).

Dåligt väder kan presentera en rad problem för fönster. Korrekt installation beklädnad hindrar vatten och vind från att sippra in fönsterkarmar och orsakar läckage, trä förfall, och Ruining av väggar och strukturella stöd. Energieffektivitet är också förbättras genom närvaron av fönsterbeklädnad eftersom den erbjuder ett extra lager av skydd mellan en struktur och vädret och hjälper till att hålla kylan och behålla värmen.

Under fönstret beklädnad installationsprocessen, är metall fästen bifogas tak materialet för att hålla den stadigt på plats. Fästanordning sedan vanligen täckt med caulk för att dölja dem från vyn. Den säkerhet som tillhandahålls av fästelement kan också förlänga livet på ett fönster, se till att den hålls stadigt mot elementen.

Medan beklädnad håller behovet av fönsterreparationer till ett minimum, kan själva materialet skadas med tiden eller med den anstormande särskilt extrema väderförhållanden. Fönster beklädnad kan börja spricka, weathers kan bära ner, eller diktning kan lossna. När dessa förhållanden uppstår, kan praktiska husägare reparera skadan själva eller anlita professionella beklädnad företag.

Om en spricka uppstår i fönsterbeklädnad, kan den repareras med PVC tätningsmedel. Efter grundlig rengöring området som ska lagas, är det möjligt att se omfattningen av sprickan och besluta huruvida eller inte kapslingen måste avlägsnas för att korrekt fylla fissuren. Större sprickor kommer att kräva att materialet som skall avlägsnas, fylldes i med tätningsmedlet, och ersättas. Att ta ner kapslingen kommer också garantera frakturen kan bättre döljas när materialet installeras. Mindre sprickor eller sprickor som uppstått i områden svåra att komma åt, måste tätas när manteln är på plats.

Aluminiumbeklädnad finns i lackerad sorter för att matcha färgerna på befintliga strukturer. Felfria med regelbunden rengöring, kan denna typ av fönster beklädnad pågå i åratal och kräver ingen ytterligare målning eller touch-ups. Beklädnads leverantörer erbjuder en rad färgalternativ för att möta behoven hos husägare och byggexperter.