Vilka länder är en del av New England?

December 20

Som det enda område i USA som har behållit namnet vid tiden för den första engelska charter för området, har New England bidrog en massiv mängd till kultur och historia i landet. Här är lite bakgrund om bildandet stadgan, kolonierna som så småningom numrerade bland de första staterna i det nya landet, och några exempel på hur regionen har ofta visat vägen i sociala reformer.

Utnämningen av New England visades först i skrifter av kapten John Smith, ett välkänt namn för alla bekanta med berättelsen om pilgrim. The Pilgrim kolonin på Plymouth var att fastställa andra kolonier enligt villkoren i charter Virginia Company, som hävdade tillgång till mark så långt upp längs kusten till dagens Maine. År 1614 lanserade Smith den första av två upptäcktsfärder längs kusten och spelade sina resultat. Inom dessa skrifter, myntade han namnet New England för regionen. Snart blev det känt en del av den gemensamma folkspråk och förblir så i dag.

Som kolonierna blev mer organiserad, var handeln upprättas mellan dem, liksom med Storbritannien. En stadig tillströmning av invandrare tillåts regionen att växa och börja ta på plikter bilda lokala och koloniala regeringar. I mitten av 18th century, hade gränser New England kolonierna geléartad i en mer eller mindre definierat mönster. Connecticut, Rhode Island, Vermont, Massachusetts, New Hampshire, och Maine består regionen kallas New England. För många människor, denna samling av kolonierna hade nästan sken av att vara sin egen kollektiva bortsett från de andra utvecklings kolonierna i söder.

New England ledde konsekvent sätt under de första åren av kampen för självständighet från Storbritannien, med många invånare att utveckla strategier och ledande skärmytslingar som så småningom ledde till frihetskriget. Efter blev USA en självständig nation, fortsatte regionen att vara i framkant av sådana rörelser som reformen fängelse, avskaffandet av slaveriet, och absorptionen av invandrare till lokala städer under de senare 19: e och tidig 20th centuries.

Tillsammans med Mid-Atlantic, New England idag utgör en del av USA som kollektivt kallas nordöstra USA. Med en robust koppling till det förflutna som mildras av en progressiv syn på kulturella och sociala frågor i dagens värld, påstår av New England fortsätter att vara ledare i så viktiga frågor som mänskliga rättigheter, statliga reformer och miljöfrågor.

  • Tillsammans med Mid-Atlantic, New England idag bildar en region som kollektivt kallas nordöstra USA.
  • Massachusetts är en av New England.